evet negatif sonuç görmek çok üzüyor. vücudundaki değişimi en iyi sen anlarsın yine de bu belirtilere çok takılma adetinin gecikmesini bekle. inşallah hamilesindir. filmden sonra hamile kalma şansı artıyor.bıktık ablacım ya yeminle her test sonrası hüsrana ugramaktan bıktık çok korkuyorum allah hayırlı evlat nasip eder inş.
Canim bu ne filmi neden ondan sonra hamile kalma sansi artiyor bilgilendirir musinevet negatif sonuç görmek çok üzüyor. vücudundaki değişimi en iyi sen anlarsın yine de bu belirtilere çok takılma adetinin gecikmesini bekle. inşallah hamilesindir. filmden sonra hamile kalma şansı artıyor.
rahim filmiyle tüplerde tıkanıklık ve rahimde yapışıklık var mı diye bakılıyor. tüplerde hafif tıkanıklık varsa film sırasında açılıyor bir de rahime ve tüplere ilaç gönderildiği için içeriyi temizliyor. bu iki nedenle de hamile kalma şansını artırıyorCanim bu ne filmi neden ondan sonra hamile kalma sansi artiyor bilgilendirir musin
Tesekkur ederimm bilgilendordiginn icinn :) benimm bu ayy ilk denememm sabirsizlaniyorumm ne olcakk diye merak ediyorumm :)rahim filmiyle tüplerde tıkanıklık ve rahimde yapışıklık var mı diye bakılıyor. tüplerde hafif tıkanıklık varsa film sırasında açılıyor bir de rahime ve tüplere ilaç gönderildiği için içeriyi temizliyor. bu iki nedenle de hamile kalma şansını artırıyor
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. hemen olmazsa da moralini bozup strese girme bir yıla kadar hamile kalamamak normal. unutma stres hamilelik için çok büyük engel.Tesekkur ederimm bilgilendordiginn icinn :) benimm bu ayy ilk denememm sabirsizlaniyorumm ne olcakk diye merak ediyorumm :)
Sters yapmiyorum olmazsa hemen hayirlisi diyorum ama meraktan catliyorum istee :) yeni nesilden dolayimi boyle yaa bilmiyorum annelerimiZ hoc hesaplamadir odur budur yapmadan hamile kaliyorlarmis biz niye boyleyizzinşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. hemen olmazsa da moralini bozup strese girme bir yıla kadar hamile kalamamak normal. unutma stres hamilelik için çok büyük engel.
sebze-meyve genetiğiyle oynanmış., hormonlu, çok fzla tarım ilaçlı. hazır gıdalar katkı maddeli. her taraftan radyasyona maruz kalıyoruz. içtiğimiz su, aldığımız hava bile temiz değil. kıyafetler,kozmetik ürünleri kanserojen. kıyafetlerde pamuklu tercih ediyoruz ya o pamuk bile ağır tarım ilacı içeriyormuş.Sters yapmiyorum olmazsa hemen hayirlisi diyorum ama meraktan catliyorum istee :) yeni nesilden dolayimi boyle yaa bilmiyorum annelerimiZ hoc hesaplamadir odur budur yapmadan hamile kaliyorlarmis biz niye boyleyizz
Boyle olunca insann iyicee ici karariyorr boyle pis bi dunyaya gelecekler bebislerimizsebze-meyve genetiğiyle oynanmış., hormonlu, çok fzla tarım ilaçlı. hazır gıdalar katkı maddeli. her taraftan radyasyona maruz kalıyoruz. içtiğimiz su, aldığımız hava bile temiz değil. kıyafetler,kozmetik ürünleri kanserojen. kıyafetlerde pamuklu tercih ediyoruz ya o pamuk bile ağır tarım ilacı içeriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?