Cevap verin lütfen

Ikrayusuf

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
67
51
38
31
Kızlar dondurulmuş emriyo transferi yapıldı
Bugün 9 gün dayanamadım dün yani 8 gün kan tahlili verdim değerim 19 çıktı Sizce gebelik varmı? Benim gibi olan var mı? Sonra değer yükselir mi? 4 gün kala yaptım testi

Bugün 9 gün dayanamadım dün yani 8 gün kan tahlili verdim değerim 19 çıktı Sizce gebelik varmı? Benim gibi olan var mı? Sonra değer yükselir mi? 4 gün kala yaptım
Yükselir üzülmeyin çok erken yapmışsınız içinizi ferah tutun ve tam gününde yapın testinizi🌸

Bugün 9 gün dayanamadım dün yani 8 gün kan tahlili verdim değerim 19 çıktı Sizce gebelik varmı? Benim gibi olan var mı? Sonra değer yükselir mi? 4 gün kala yaptım testi
Merhaba yükselme oldu mu son durumunuz nedir

Ayyyy sizin de son mesajlara baktım. Hamilesinizzz😍😍😍 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🧿 darısı bana bize inşallah🙏🙏
İnşallah canım daha keseyi görmeden eşimde bende inanamıyoruz inşallah darısı sana hangi aşamadasın 😇

İnşallah canım daha keseyi görmeden eşimde bende inanamıyoruz inşallah darısı sana hangi aşamadasın 😇
Aminnn inşallah🙏🙏 Mayıs’ta opu yapıldı. 8 tane 5. Gün embriyosu var. 2 adet sonra transfer hazırlığı. İlkini oldum 2. Yi bekliyorum. Pcos dan dolayı düzensiz adetlerim inşallahhh bu sefer gecikmez. Eğer zamanında olursam 10 gün sonra transfer için hazırlıklar başlayacak. Acaba adet gecikince doktor söktürücü falan veriyor mu. Sizin kese ne zaman görünecek peki😍

Aminnn inşallah🙏🙏 Mayıs’ta opu yapıldı. 8 tane 5. Gün embriyosu var. 2 adet sonra transfer hazırlığı. İlkini oldum 2. Yi bekliyorum. Pcos dan dolayı düzensiz adetlerim inşallahhh bu sefer gecikmez. Eğer zamanında olursam 10 gün sonra transfer için hazırlıklar başlayacak. Acaba adet gecikince doktor söktürücü falan veriyor mu. Sizin kese ne zaman görünecek peki😍
Ahh hep o keseyi merak ediyorum ama değerin 2000-3000 olması gerekiyormuş yarın test günüm bakalım ne kadar yükseldi 😇
Belki verir adet söktürmek için ama bence zaten içimiz dışımız ilaç oldu bir de onu içme bekle geç olsun güç olmasın bende de pcos var canım benim de 9nisanda toplanmıştı 2 ay dinlenmeden sonra oldu .

Back
X