Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inşallah çok mutlu ettiniz beni Allah razı olsunErken yapmışsınız, yükselir gebelik var
Yükselir üzülmeyin çok erken yapmışsınız içinizi ferah tutun ve tam gününde yapın testiniziKızlar dondurulmuş emriyo transferi yapıldı
Bugün 9 gün dayanamadım dün yani 8 gün kan tahlili verdim değerim 19 çıktı Sizce gebelik varmı? Benim gibi olan var mı? Sonra değer yükselir mi? 4 gün kala yaptım
Merhaba yükselme oldu mu son durumunuz nedirKızlar dondurulmuş emriyo transferi yapıldı
Bugün 9 gün dayanamadım dün yani 8 gün kan tahlili verdim değerim 19 çıktı Sizce gebelik varmı? Benim gibi olan var mı? Sonra değer yükselir mi? 4 gün kala yaptım testi
Canım ben cevap vereyim 12. Gün değeri 145 çıkmışMerhaba yükselme oldu mu son durumunuz nedir
Ayyyy sizin de son mesajlara baktım. HamilesinizzzMerhaba yükselme oldu mu son durumunuz nedir
İnşallah canım daha keseyi görmeden eşimde bende inanamıyoruz inşallah darısı sana hangi aşamadasınAyyyy sizin de son mesajlara baktım. HamilesinizzzRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
darısı bana bize inşallah
![]()
Aminnn inşallahİnşallah canım daha keseyi görmeden eşimde bende inanamıyoruz inşallah darısı sana hangi aşamadasın![]()
Ahh hep o keseyi merak ediyorum ama değerin 2000-3000 olması gerekiyormuş yarın test günüm bakalım ne kadar yükseldiAminnn inşallahMayıs’ta opu yapıldı. 8 tane 5. Gün embriyosu var. 2 adet sonra transfer hazırlığı. İlkini oldum 2. Yi bekliyorum. Pcos dan dolayı düzensiz adetlerim inşallahhh bu sefer gecikmez. Eğer zamanında olursam 10 gün sonra transfer için hazırlıklar başlayacak. Acaba adet gecikince doktor söktürücü falan veriyor mu. Sizin kese ne zaman görünecek peki
![]()