Cevap verir misiniz?

Eda elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
137
73
98
30
Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum çocuk istiyoruz eşimle ve kac zaman sonra korunmadan ilişki oldu 3 4 gün önce sorum su acaba gebelik olma ihtimali varmı yada olursa en erken ne zaman ve nasıl öğrenebilirim bazı testler gördüm ovulasyon testleri bunları ne zaman yapmak lazım ve su an kasıklarımda ağrı var ve cok sık idrara cikmaya basladim acaba bişey olabilir mi yada varsa bu kadar erken belirti olur mu bilemedim cvb verirseniz sevinirim tesekkurler☺☺

Merhabalar öncelikle. Hangi yöntemle korunuyordunuz bu çok önemli ama anladığım kadarıyla kondom kullandınız değil mi?

Merhabalar öncelikle. Hangi yöntemle korunuyordunuz bu çok önemli ama anladığım kadarıyla kondom kullandınız değil mi?
Hayir dogum kontrol hapi kullaniyordum 7 8 aydir birakmistim ve esim korunuyordu simdi ise korunmuyoruz zaten boyle bir sekilde iliski oldu ondan soruyorum gebelik olabilir mi

Hayir dogum kontrol hapi kullaniyordum 7 8 aydir birakmistim ve esim korunuyordu simdi ise korunmuyoruz zaten boyle bir sekilde iliski oldu ondan soruyorum gebelik olabilir mi
Ne zaman bıraktığınız önemli o hapların etkisi 3 ay geçmiyor zaten. Labaquick gibi bir kaç marka ilişkiden 1 hafta sonra sonucu saptayabiliyor.

Ne zaman bıraktığınız önemli o hapların etkisi 3 ay geçmiyor zaten. Labaquick gibi bir kaç marka ilişkiden 1 hafta sonra sonucu saptayabiliyor.
7 8 ay oldu ve ondan hemen sonra dis gebelik yasadim ve oda bitti 7 8 ay gecti yani

Olabilir tabi ama bu kadar erken öğrenmek pek mümkün değil bir hafta sonra test yapın derim

Cokta erken ogrenmek iyi degil bence. Adete bi kac gun kala kanda ogrenenler oluyor ama bu defa beta yukselecek mi kese niye hala gorunmedi yok kese gorundu bebek gorunmedi vs vs diye bi cok strese sebep olan durum var malum beta 3 binleri gecince genelde kese gorunuyor. Adam akilli gecikme yasayip gebeligi ogrenmek vallahi daha iyi sabredebilene tabi

Aynen bn o dedikleeinizi malesef ki dış gebelikte uaşaxım ama işte insan merak ediyor haklısınız ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…