Cevap verirseniz sevinirim

Endless2425

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
9
0
6
34
20 gün önce Sezeryanla doğum yaptım. Yürürken dikişlerim kasılıyo gibi oluyo ve hafif bi ağrım oluyo normal bişey mi yoksa dikişlerimde bi problem mi var ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba endless bende 26 gün önce doğum yaptım bahsettiğin sorunlar bendede var fakat bu ağrılar bence tamamen normal doktorumda normal oldugunu soyledi oralarda kesilen bölgedeki sinirler harap oldu ve iyileşme sürecinde ağrı normal bir sürecin parçası . Kesilen bölgedeki gerilmede zamanla bizler rutin hayatımıza döndükce geçecek imiş.fakat genede ağır işler yapmak için erken 1 , 2 ay daha kendimize dikkat etmemiz lazım :) geçmiş olsun bizi güzel günler bekliyor bebislerimizle fakat biraz sabırlı olmamız lazım benim bebegimin hem gaz sorunu hemde burun tıkanıklığı sorunu huzurumuzu çok kaçırıyor bu aralar özellikle ..gaz için metsil damla verdi doktor burun içinde serum fizyolojik damla ama genede çok zor bir süreç geçene kadar. Sizde de bu tarz sorunlar varmı acaba ? Bebeklerimiz yaşıt sayılır gerçi benim 38 haftalikken sezeryanla alındı ama benzer sorunlar sizedevvarmı merak ettim . Selamlar

Gaz sorunu bizdede var evet. Doktorumuz biogaia diye bi damla önerdi onu kullanıyoruz bize iyi geldi. Kalmasını yaparken de zorlanıyo çok onun içinde om-x diye bi şurup kullanıyoruz

20 gün önce Sezeryanla doğum yaptım. Yürürken dikişlerim kasılıyo gibi oluyo ve hafif bi ağrım oluyo normal bişey mi yoksa dikişlerimde bi problem mi var ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Korkma canim bende iki.sene oldu normal onlar ben saga sola donerken acilacak dir korkardim temiz tutulunca gerisi kolay onlar normal bendede oleydi zamanla gecio

Back
X