Cevaplamadan geçmeyinnn

dreamandlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
116
5
96
Ankara
Sizce bir erkek eski sevgilisini bi yerde görse yahut bi fotoğrafını görse eski günlerini hatırlar mı ?
Onunla neler yaşadığını ya da ona neler hissettirdiğini..
eğer hatırlıyorsa ve içinde ufak da olsa bir kıpırdama oluyorsa bu durum şimdiki sevgilisine yapılmış olan bir haksızlık değil midir sizce? :2:

Sizce bir erkek eski sevgilisini bi yerde görse yahut bi fotoğrafını görse eski günlerini hatırlar mı ?
eğer hatırlıyorsa ve içinde ufak da olsa bir kıpırdama oluyorsa bu durum şimdiki sevgilisine yapılmış olan bir haksızlık değil midir sizce? :2:

hatırlar bence... sonuçta hatıraları silemeyiz ki
o günlere karşı bir özle hissetmediyse bana göre sorun yok...

Bence de hatırlar..

Ama içinin kıpır kıpır edip etmemesi kesin olan bir şey değil..
Kimi nefret eder kimi özler ..

Bencede hatırlar ama özlem duymaz sonuçta kadınlarda eski sevgilisinin fotoğrafını görse aklına 1-2 şey gelir.

Peki ya erkek eski sevgilisiyle özel şeyler yaşadıysa ? o zaman da mı ?

Erkeğin karakteriyle ilgili bu bence. Benimde erkek arkadaşım var ve eski sevgilisini çok severmiş eminim görse aklına gelir ama özlem duymaz özlem duyucak olsa beni bırakır yanına gider.

Tabii ki hatırlar.
Siz olsanız hatırlamaz mıydınız?
Ama ne hatırladığına bağlı?
Mesela ben eski eşimin işimin işiyle ilgili bir dergi gördüm geçen gün,onu hatırladım, midem bulandı.

Hatırlar hatırlamaması mümkün değil görmeden bile arada hatırlatacak saçma bir şey de gelebilir aklına ama biten bitmiştir adı üstünde eski sadece hatırlandığıyla kalır yani hatıraları silemeyiz ki kafamızdan :112:

hatırlar.illaki fotoğrafa da gerek yok geçmişi hatırlamak için.ama o güzel duygulardan sonra ayrıldıklarını ve o hissi de hatırlayacağı için haksızlık değil bence.

Back
X