- 6 Nisan 2021
- 41
- -12
- 6
- 22
- Konu Sahibi Alisinhell
-
Şu anda adetliyim bir de söylemeyi unutmuşumMerhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.
Nolur cevap verin nolurŞu anda adetliyim bir de söylemeyi unutmuşum
Test yapmışsan ve negatifse niye telaş ediyorsun bu kadar. Bi doktora git istersen belki de başka bir rahatsızlıktirMerhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.
Hem adet görüp hem hamile olanlar varmış kafamı karıştırdıSürtünmeyle imkansız adet olduysan daha da imkansız bence
siz milleti trollemeye calisiyorsunuz sanırımMerhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.
Hayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorumsiz milleti trollemeye calisiyorsunuz sanırım
şaka gibi....Hayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum
16 haftayı doldurana kadar doğru düzgün göbeğim bile çıkmadı değil öyle sertlikler hissedeyim. Boşuna panik yapmayın derim, bu bir hamilelik belirtisi diyemem. Hem adet de olmuşsunuz. Zaten bu şekilde gebelik de oldukça güç ihtimal.Merhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.
Hayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum
Çok teşekkür ederim16 haftayı doldurana kadar doğru düzgün göbeğim bile çıkmadı değil öyle sertlikler hissedeyim. Boşuna panik yapmayın derim, bu bir hamilelik belirtisi diyemem. Hem adet de olmuşsunuz. Zaten bu şekilde gebelik de oldukça güç ihtimal.
Kaç tane hamileyken kasığı şişen kadın gördünüz bu güne kadar?Hayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKaç tane hamileyken kasığı şişen kadın gördünüz bu güne kadar?
Ben hiç görmedim.
İki gebelik geçirdim ikisinde de kasığım şişmedi.
3 aydır adet oluyorsunuz,bir çok defa test yaptınız hepsi negatif,ilişki yalnızca sürtünme,nasıl hamilelikten şüphelenebiliyorsunuz? Daha fazla nasıl saçmalayabilirdiniz inanın bilmiyorum. Bu kadar da olmaz ya
Çocukları leyleklerin getirdiğine de inanıyor musunuz?
İdrar yollarınızda enfeksiyon olabilir, üşütmüş olabilirsiniz, kasık fıtığınız olabilir, bağırsağınızda yoğun gaz olabilir ama bebek olamaz.
Üşütmüş geldiniz bana
Belki de kist vardır. Doktora gitmeden bilemezsiniz.Merhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.
bebeğin kafası olabilir mi acabaHayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum
Baya kilo aldım pandemi döneminde kilo mu bebek mı ayırt edemiyorum ama bugün tartıldım 2 kilo inmişimahh ahhh bu sürtünme yoluyla konular yavaş yavaş gelmeye başlıyor maalesef
sürtünme yoluyla hamile kalma şansın düşük.
sürekli negatif görüyosann hamile değilsindir korkma.
çok emin olmak istiyosan en çare beta hcg testi yaptırman
ayrıca o kilolulardada olur belki kilo aldın ondandırr adet görüyosan telaş etme bence.
baktır istersen doktoraBaya kilo aldım pandemi döneminde kilo mu bebek mı ayırt edemiyorum ama bugün tartıldım 2 kilo inmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?