Cevaplayabilir misiniz

Alisinhell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
41
-12
6
22
Merhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.

Merhaba kasığıma yani göbeğimin hemen altına dokununca avuç içimden az küçük bir şişlik ve sertlik elime geliyor. Hamile olmaktan korkuyorum hiçbir hamilelik belirti yok adet de oluyorum sizce adet olmama rağmen mümkün müdür? İlişkim sürtünme yoluyla oldu bir de.
Şu anda adetliyim bir de söylemeyi unutmuşum

Test yapmışsan ve negatifse niye telaş ediyorsun bu kadar. Bi doktora git istersen belki de başka bir rahatsızlıktir

Sürtünmeyle imkansız adet olduysan daha da imkansız bence 🤷🏼‍♀️

siz milleti trollemeye calisiyorsunuz sanırım

• Komik
Reactions: Jou
siz milleti trollemeye calisiyorsunuz sanırım
Hayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum

Hayır çok ciddiyim ve korkuyorum 3 ay oldu üç kere adet oldum testler negatif ama kasığımdaki o şişlik ne? Bir de çok sık idrara çıkıyorum kilo aldım baya Bi kilodan kaynaklı diye düşünüyorum ama emin de olamıyorum
şaka gibi....

• Komik
16 haftayı doldurana kadar doğru düzgün göbeğim bile çıkmadı değil öyle sertlikler hissedeyim. Boşuna panik yapmayın derim, bu bir hamilelik belirtisi diyemem. Hem adet de olmuşsunuz. Zaten bu şekilde gebelik de oldukça güç ihtimal.

16 haftayı doldurana kadar doğru düzgün göbeğim bile çıkmadı değil öyle sertlikler hissedeyim. Boşuna panik yapmayın derim, bu bir hamilelik belirtisi diyemem. Hem adet de olmuşsunuz. Zaten bu şekilde gebelik de oldukça güç ihtimal.
Çok teşekkür ederim

Kaç tane hamileyken kasığı şişen kadın gördünüz bu güne kadar?
Ben hiç görmedim.
İki gebelik geçirdim ikisinde de kasığım şişmedi.
3 aydır adet oluyorsunuz,bir çok defa test yaptınız hepsi negatif,ilişki yalnızca sürtünme,nasıl hamilelikten şüphelenebiliyorsunuz? Daha fazla nasıl saçmalayabilirdiniz inanın bilmiyorum. Bu kadar da olmaz ya
Çocukları leyleklerin getirdiğine de inanıyor musunuz?
İdrar yollarınızda enfeksiyon olabilir, üşütmüş olabilirsiniz, kasık fıtığınız olabilir, bağırsağınızda yoğun gaz olabilir ama bebek olamaz.
Üşütmüş geldiniz bana

Kaç tane hamileyken kasığı şişen kadın gördünüz bu güne kadar?
Ben hiç görmedim.
İki gebelik geçirdim ikisinde de kasığım şişmedi.
3 aydır adet oluyorsunuz,bir çok defa test yaptınız hepsi negatif,ilişki yalnızca sürtünme,nasıl hamilelikten şüphelenebiliyorsunuz? Daha fazla nasıl saçmalayabilirdiniz inanın bilmiyorum. Bu kadar da olmaz ya
Çocukları leyleklerin getirdiğine de inanıyor musunuz?
İdrar yollarınızda enfeksiyon olabilir, üşütmüş olabilirsiniz, kasık fıtığınız olabilir, bağırsağınızda yoğun gaz olabilir ama bebek olamaz.
Üşütmüş geldiniz bana
Çok teşekkür ederim cevabınız için

Belki de kist vardır. Doktora gitmeden bilemezsiniz.

20.haftada karnım ara ara çıkıyor ara hamile olduğum bile belli olmuyor. Sizin başka bir sorununuz olabilir. Zaten 3 kez adet görmüşsünüz ilişkiden sonra, kist vs ilgili bir durum olabilir. Doktora gidin.

:D ahh ahhh bu sürtünme yoluyla konular yavaş yavaş gelmeye başlıyor maalesef :D

sürtünme yoluyla hamile kalma şansın düşük.
sürekli negatif görüyosann hamile değilsindir korkma.
çok emin olmak istiyosan en çare beta hcg testi yaptırman
ayrıca o kilolulardada olur belki kilo aldın ondandırr adet görüyosan telaş etme bence.

bebeğin kafası olabilir mi acaba :KK57:

• Komik
:KK70: ahh ahhh bu sürtünme yoluyla konular yavaş yavaş gelmeye başlıyor maalesef :KK70:

sürtünme yoluyla hamile kalma şansın düşük.
sürekli negatif görüyosann hamile değilsindir korkma.
çok emin olmak istiyosan en çare beta hcg testi yaptırman
ayrıca o kilolulardada olur belki kilo aldın ondandırr adet görüyosan telaş etme bence.
Baya kilo aldım pandemi döneminde kilo mu bebek mı ayırt edemiyorum ama bugün tartıldım 2 kilo inmişim

Back
X