Cevaplayın lütfen kızlarrrrr

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar size sorum olacak.ben hamileliğinin son günleri içindeyim.son adet tarihim 15 eylüldü yani 22 haziran gb doğum yapmam lazım.ama hiç sancı,nişan yok.annem iki haftadır başka şehirden geldi beni bekliyor,gitmek istiyor,üzerimde baskı hissediyorum,doğum olsun artık diyorum hayırlısıyla ama hiç sinyal yok.doğumu hızlandırmak için ne yesem ne yapsam diyorum.39+3 günlük hamileyim.çok sıkıcı bu son günler.

Hurma normal doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum, ama doktorunuza danışmadan almayın elbette.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar size sorum olacak.ben hamileliğinin son günleri içindeyim.son adet tarihim 15 eylüldü yani 22 haziran gb doğum yapmam lazım.ama hiç sancı,nişan yok.annem iki haftadır başka şehirden geldi beni bekliyor,gitmek istiyor,üzerimde baskı hissediyorum,doğum olsun artık diyorum hayırlısıyla ama hiç sinyal yok.doğumu hızlandırmak için ne yesem ne yapsam diyorum.39+3 günlük hamileyim.çok sıkıcı bu son günler.

benim ablam sürekli yürüyüş yapıyordu yeğenim erken doğdu ...

Konu sahibi arkadasim ayni senin durumundaydim,ne kadar erken dogum yapsam o kadar iyi olacakti annemin bana daha faydali olabilmesi icin,bol hurma yedim su hac hurmasindan ve yuruyus son uc gunde cok yurudum,ben bunlari bilincli olarak yapmadim,hurmayi sevdigim icin yedim,yuruyusude annem gelmisken son eksikliklerimizi tamamlamak icin yaptim alisveris filan.cok sukur istedigim gibi de oldu. bunlarin zamani gelmis dogumu hizlandirip kolaylastirdigini soyleyebilirim.

Konu sahibi arkadasim ayni senin durumundaydim,ne kadar erken dogum yapsam o kadar iyi olacakti annemin bana daha faydali olabilmesi icin,bol hurma yedim su hac hurmasindan ve yuruyus son uc gunde cok yurudum,ben bunlari bilincli olarak yapmadim,hurmayi sevdigim icin yedim,yuruyusude annem gelmisken son eksikliklerimizi tamamlamak icin yaptim alisveris filan.cok sukur istedigim gibi de oldu. bunlarin zamani gelmis dogumu hizlandirip kolaylastirdigini soyleyebilirim.

Canım normal doğum nasil peki cok ağrı oluyor mu

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Her dogum farkli oluyo canim ya.benim cok sukur rahatti ama,umarim seninde kolay bi dogumun olur,hurmayi ihmal etme,ben cok inaniyorum etkisine.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini.

senin adına sevindim.annem başka şehirden gelip beklemese umursamıcam ama böyle baskı hissediyorum.annem gitmek istiyor içten içe.bir kaç sorum olacak; kaçıncı haftada doğum oldu,hurma günde kaç tane tükettin?yürüyüş hergün yarım saat yeterli mi?ben 39+3 oldum.cevaplarını bekliyorum...

konu sahibi doğurdu heralde:)

doğurdum demeyi çok isterdim hayırlısıyla.size ve diğer kızlara bi sorum olacak.benim son adet tarihim 15 eylül yani bu hafta sonu günüm doluyor.ben mi yanlış hesaplıyorum dicem ama son adet tarihimden kesinlikle eminim.şu hesaplama konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

senin adına sevindim.annem başka şehirden gelip beklemese umursamıcam ama böyle baskı hissediyorum.annem gitmek istiyor içten içe.bir kaç sorum olacak; kaçıncı haftada doğum oldu,hurma günde kaç tane tükettin?yürüyüş hergün yarım saat yeterli mi?ben 39+3 oldum.cevaplarını bekliyorum...
39 haftaliktim bende,oyle sayiyla filan yemedim canim ya,cok severim ben hani dusun masada duruyodu girip cikip yiyodum.yemekten once yemekten sonra,gece kalkip,normaldede olsun yine cok yerim yani sevdigimden,faydasida cok oldu.
Yuruyusu soruyosanda ben hamileligin baslarinda duzenli yuruyemedim.bu son bir haftamdada gunluk ciktim ama sabah ogle aksam yarim saat filan degil yani,yoruluncaya kadar,carsida islerim bitene kadar,hatta oyle ki hastaneye tamamen hazirliksiz yine carsida gezerken gittim.

Kızlar ben bir hafta sonra 40.hafta dolduracağım.devlet hastanesi suni sancıyla mı doğurtur?

benim annem de 40 haftalıktım geldi bekle bekle doğurmadım 42 hafta oldu anca o zaman geldi bebek bu sebepten annem doğum sonrası yanımda anca 15 gün falan kaldı,keşke hastaneye yattığımda gelseydi ama çok uzaktaydı bu defa da yetişemem diye korkmuştu.:)

benim annem de 40 haftalıktım geldi bekle bekle doğurmadım 42 hafta oldu anca o zaman geldi bebek bu sebepten annem doğum sonrası yanımda anca 15 gün falan kaldı,keşke hastaneye yattığımda gelseydi ama çok uzaktaydı bu defa da yetişemem diye korkmuştu.:)

annem burda diye artık doğurmak istiyorum,benimki de başka şehirden geldi.doğurayım diye iki haftadır bekliyor,sıkıldım artık.keşke doğurduğumda gelseydi diyorum,üzerimde baskı var.

Gobegini sicak suyla yikamak dogumu hizlandiriyomus banada bir tanidigim soylemisti bende 42.haftada dogum yaptim.. Benim dogumum zor olmustu suni sanci vermek yerine hastanede bana surekli sicak suyla gobegimi yikattilar oyle oyle dahada artti sancim.. Ve bide yuruyusunde faydasi cok oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni cok iyi anlıyorum bende surekli baski hissediyorum gozlerimin icine bakiyorlar kalkarken ah diyorum esim ne oldu dogumnu diyor arrk cidden biktm iliski yani sperm hizlandiriyormus ama esim iliskiyi birak dokunamiyor bile bu gobekle nasl iliski olsun ki oda hakli :( keske dogunca gelseydi annen. Ben öyle cagiracam . Insallah sagsalim kucagina alirsin canim. 9ay geciyor 10 gun gecmiyor. Seninki 40.hafta olmuş doktora gitsen suni verir yada sezeryan yapar ben ondan gitmiyorum.

Back
X