cevapsız sorular

snm_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
12
0
36
İstanbul
merhaba kızlar, kafamdaki soru işaretlerini sizlerle paylaşarak yorumlarınızı almak istiyorum...
ben mayıs ayında bir çocukla tanıştım..1 ay falan konuştuk, mesajlaştık...okulda da birkaç defa karşılaşmıştık..ya hani bilirsinz aradaki ilşkının tam adı olmaz,
ne sevgilimdi ne arkadşım...aramız oldukça iyiydi..ama ben hep kaçan kovalanır mantığıyla hareket ettiğim için, mesajları sohbetleri başlatan taraf o oldu hep,
buluşmak istediğinde bir kulp buldum reddettım...en sonunda biraz patladı bana sanki, bu tavırlarım yüzünden...ben böyleyim dedim kestrıp attım, çok da
önemsemıyordum aslında..ya da öyle sanıyordum...benim bu son hareketimden sonra mesaj atmayı bıraktı...15 gün önce tatile çıktım ben ve yola gitmeden bir
mesaj atıyım dedim.. yani ölürsem kalırsam hakkını helal et dye..allah korusun döndüğünde burda seni bekliyor olacğm dedi...
tatile çıktım tatildede pek konuşmadık..bir gün bir baktım facede biriyle ilşkısı var...incindim tabi...bu kızla arkadslıklarına baktım, kızla bunlar 1 yıl çıkmşlar ve
1 sne önce de ayrılmışlr...kız ilşkılerı boyunca günde 5 vakıt, bahsettiğim çocuğun duvarına aşkım bitanem yazmış bıraz cıvık ama belliki aşık bır kız..bunlar
ayrıldıktan sonra da bir hayli koşmuş çocuğun peşinden....yani ayrılalı 1 yıl olmş, kız 1 yıl boyunca hala yalvarmş barısalım dye...neyse işte ben o gece sarhoş oldum
gece buna mesaj atmışım..bıraz mesajlaşmsz ve mesajların özetınde bana şunu söylemiş..ben korkak eşeğin biriyim lanet olsunkı kolay yolu seçtim demiş....
ertesi gun hiç konusmadık, mesajlrda ben de ona baya söylenmişim korkağın tekısın dıye....ama sarhoştum hatırlamıyorum modunda, ıkımz de bırbrmze hiçbirşey
söylemedık ertesi gun..
aradan bikaç gun geçti, ben bu arada kızın face duvarını sürekli inceliyorum, bır gece kız bu çocuktan haber alamadığına dair birşeyler yazmş..

neyse ben o gce yattım gce 3 te mesaj geldi bana ondan..naptın sen yazmş...ne demek istediğini anlamdm ama şaşrdım senın sewgln sendn haber alamıyor,
neden bana mesaj atyrsun.....

bir daha da konuşmadık.....genel olark olay bu şekılde kızlar....yanı belkı aşkı depreşmiş dicem kendımı kötüye hazrlamya çlşıyorum ama farkında olmadan çok kapılmışım
ve aklıma şu seçenkler de geliyor..aşık olsa o kıza neden 1 senedr değil de şimdi barıştı acaba bana inat mı yaptı?

öbür traftan diyorum kolaya kaçan insandan ne bekliyosun belliki seni de elinde tutmya çlışıyor dye...ama biliyrsunz işte kafamda soru işartleri kalıyor...

yardım edın bana

birinci kural kaçan kovalanır olsa da
geçerli kural fazla naz aşık usandırır
senin belki ağırdan alman normal ne derece bir yakılığınız var bilmiyorum,
1 yıl sonra aşkı depreşmiş mi dersen
yıllar sonra barışan çiftler var o da ayrı bir konu,
ama seni kıskadırmak için böyle biş ey yapmış olamaz yani böyleyse çok saçma ve çocukça olur.
seninle bir dönem ilgilenmiş olabilir ama senin kaçan kovalanır politikanın yerini
kalp kalbe karşı politikası uygulayan biri almışta olabilir.
eğer çok merak ediyorsan sarhoş moduna girmden mesajlaşıp konuşmayı deneyebilirsin
aldığın cevaplar seni belirsizlikten kurtatır
hem yazda geliyor bak :))

Senin yapabileceğin bir durum yok, kaçan kovalanır işte çocuk başkasına gittiği zaman senin de kovalama dürtülerin gelmiş.
Hiçbirşey yapma konuşmaya çalışma, zamanla geçer unutursun

yani doğru söylüyorsun canım ama çok gurur yaptım ona böyle birşey soramam...hem bana gelir de yoo ben sna sadece arkadş gözüyle baktım
derse çok rencide olurum...ya evet yıllar sonra barışan insanlr olabılır, benm aşkın tekrar alevleneceği konusunda inancım var, ama neden şimdi
o kafamı karıştrıyor, yani 1 yıldır kızı peşinden koştur, sonra bir kızla konuşmaya başla, flörte doğru giden bir konuşma....sonra küt dye eskı sevgılıne dön....yani kız ona yeni gelmiş olsa anlıcam ama neden şimdi? kafamı bulandıran şey de bu...yakınlıktan bahsettin ya, yani bu öyle birşeydiki- nedense ben hala bnu hissedıyorum- sankı hersey ıkımzden bırının tek bır mesajına bakıyor

bence önceki dönemde sen yüz bulamadığından, bari beni sevene gideyim deyip eski kız arkadaşıyla barışmış olabilir. sonra sen tekrar arayıp sorunca da, pişman olmuştur, yeniden aklı kaymıştır sana. eğer seni seviyorsa, başkasıyla çıkmış olması affedilemez bir şey ve bundan sonra sana şunu yap desem, o kıza yazık olacak; ama eğer seinle konuşursa, kestirip atma derim ben, bilmiyorum :)

bana da öyle geliyor, ama emin olamıyorum kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum çünkü :/ bir de dediğin gibi bu affedilemez birşey bunun dışında bir de
kullandığı kşinin, 1 yıllını emeğini verdiği biri olması apayrı zaten :S her iki türlü de berbat bişey beni seviyorsa, ona aşık bir kızı kullanmış olması onu reddetmem için yeterli, sevmiyorsa da diğer kızı severken bana yakınlık göstermesi karaktersizliği....amaan ben iyice kafamdan siliyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…