cevre hastanesinde burnunu yaptiranlar varmi

istanbulda bir ozel hastene ve kimse burda burnunu yaptirmamismi???
bana gun verdiler fakat simdi korktum

kimsenin bilgisi yok bu konuda
fiyatlar konusunda ise cok uygunlar

merhaba, burnunu yaptıran arkadaşarım oldu ancak Çevre Hastanesinde hiç olmadı..yanlış bilg vermek istemem ancak burnunda sadece estetik mi, estetikle beraber farklı br müdahale yapılacak mı bunlar da önemli...köprü mü düzeltilecek, burun mu kaldırılacak...tamamı ile hekimin biraz da sanatçı olması gerekiyor..şimdiden hatırlı olsun diyorum, bir problem olmaz...yeni burnun şimdiden hayorlı olsun...

merhaba, burnunu yaptıran arkadaşarım oldu ancak Çevre Hastanesinde hiç olmadı..yanlış bilg vermek istemem ancak burnunda sadece estetik mi, estetikle beraber farklı br müdahale yapılacak mı bunlar da önemli...köprü mü düzeltilecek, burun mu kaldırılacak...tamamı ile hekimin biraz da sanatçı olması gerekiyor..şimdiden hatırlı olsun diyorum, bir problem olmaz...yeni burnun şimdiden hayorlı olsun...

sagol cnm artik hayirlisi olsun iste korkuyorum nebileyim

Bende görüştüm orayla ama ameliyatlarını bilemediğmden başka doktora gittim en azından ameliyat olan birinin yönlendirdiği.Fiyat konusunda sanırım esnek olabiliyorlar ama.Murat beyle görüştüm ben gerçi iyi bi doktor gibiydi ama bikaç yerle görüşmeden yapamıyor insan :40:

Yahu iyi de hastane değil doktor önemlidir ameliyatlarda. Doktor iyi olduktan sonra hastanesi Y hastanesinizn temiz ve düzenli olduğu sürece ne önemi var ki..

Yahu iyi de hastane değil doktor önemlidir ameliyatlarda. Doktor iyi olduktan sonra hastanesi Y hastanesinizn temiz ve düzenli olduğu sürece ne önemi var ki..

smurfin diger bir konuda, cevre hastanesinin doktorlarindan DR.Asu Deniz Burhanoglu hakkinda bilgi istedi ve bulamadi. Belkide genel manada o hastaneyi ve doktorlari bile olur diye sormustur.

Evet kizlar onemli olan doktor tabiki
Fakat internette bu doktorla ilgili bisey bulamiyorum
Hastaneyi sorma sebebimde kimse bu hastaneden hic bahsetmiyor
Yani kocaman hastane ve ozek kimse bilmiyormu burayi diye merak ediyorum
Yada biliyorlarsa neden kimse burda ameliyat olmamis hangi sebebten

Orda iki plastik cerah daha var m. Osmanoglu
Ve sinan sakrak fakat asistanlar asu hanimin daha iyi oldugunu soyluyorlar

Orda iki plastik cerah daha var m. Osmanoglu
Ve sinan sakrak fakat asistanlar asu hanimin daha iyi oldugunu soyluyorlar

benimde adeta kafami karistiranda bu oldu. Asistanlar asu hanimi tavsiye ediyorlar ve diger doktorlar iyi, ama o kadar iyi degiller diyorlar. kimsenin günahini kesinlikle almak istemiyorum, ama biraz huylanir gibi oldu :/

evet cn orda iki yasli doktor varken plastik cerrah senelerdir calisan
asu hanima veriyor randevulari cunki asu hanim daha iyimis
ama asu hanim gencecik belki 35/37 yaslarinda bilmiyorum en fazla 40
bende diyorumki
tam aksine asu hanim daha cok bilgisi yok diye oda ogrensin diye eli alissin diye
oyuzdenmi ona vermek istiyorlar acaba?????

en cok korktugumda o zaten.. deneyim icin burnumu ortaya hicte koymak istemem dogrusu, cünkü cok önemli ve titizlik gerektiren bir ameliyat.

Söyle güvenilir biryerden ve bir kimseden bir yorum alabilseydik, aslinda hic problem olmayacak..

Evet aslida hastaneler memnun olan hastalarina
Sakincasi yoksa internette paylasabilirmiyiz resimlerinizi diye sorsalar? Sorun yapmayan hastalarda var ozm herkes bilgi sahibi olur hastanede daha cok hasta sahibi olur

Evet aslida hastaneler memnun olan hastalarina
Sakincasi yoksa internette paylasabilirmiyiz resimlerinizi diye sorsalar? Sorun yapmayan hastalarda var ozm herkes bilgi sahibi olur hastanede daha cok hasta sahibi olur

Burun amlyti hakkinda bilgm yok ama Ben asu hanima meme buyutme ameliyati oldum bgn 7.gun :) ilk gunler her amlytta oldgu gibi agrilarm oldu ama bgn cok daha iyiym we sargilar acldktan snraki halini cok begendm suan sisler ama o halde bile sekli we durusu ideal olms.amlyt oncesi muayenede zaten yaptigi hastalarn fotolarini gosteriyo gayet basarili we sicakkanli buldm bn :) tabi burun daha farkli ama bi gidip fotolari gorursn belki aklnda bisi olusur

Burun amlyti hakkinda bilgm yok ama Ben asu hanima meme buyutme ameliyati oldum bgn 7.gun :) ilk gunler her amlytta oldgu gibi agrilarm oldu ama bgn cok daha iyiym we sargilar acldktan snraki halini cok begendm suan sisler ama o halde bile sekli we durusu ideal olms.amlyt oncesi muayenede zaten yaptigi hastalarn fotolarini gosteriyo gayet basarili we sicakkanli buldm bn :) tabi burun daha farkli ama bi gidip fotolari gorursn belki aklnda bisi olusur

cnm memnun olmana cok sevindim gogus burundan daha kolay ama
buruna sekil vermek zor

Kizlar selamm :) ben bundan 7 ay once burun estetgi hakkinda herseyi okudum ve uye degildim henuz ama netten yazip okuyodum sonra bende tarih aldim Asu hanima gittim gorustum ve hangi doktora gidersem gidiyim birine guvenmem gerektgni anladm ve Asu hanim cok sicak kanli gercekten amelyatimi oldum zaten burun egirligim vardi bide yuzume gore buyuktu suanda harika bi burnum var nefes prolemim hersey vardi simdi yoldan ceviriyolar burnunuz cok guzel diye dusunun o kadr guzel oldu ve estetk gibi de durmuyo :) inanip inanamamk size kalmis ama asu han gercekten isini iyi yapyo ben memnun kaldim sizde bi gorusun derim :)

Back
X