Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, burnunu yaptıran arkadaşarım oldu ancak Çevre Hastanesinde hiç olmadı..yanlış bilg vermek istemem ancak burnunda sadece estetik mi, estetikle beraber farklı br müdahale yapılacak mı bunlar da önemli...köprü mü düzeltilecek, burun mu kaldırılacak...tamamı ile hekimin biraz da sanatçı olması gerekiyor..şimdiden hatırlı olsun diyorum, bir problem olmaz...yeni burnun şimdiden hayorlı olsun...
Yahu iyi de hastane değil doktor önemlidir ameliyatlarda. Doktor iyi olduktan sonra hastanesi Y hastanesinizn temiz ve düzenli olduğu sürece ne önemi var ki..
Orda iki plastik cerah daha var m. Osmanoglu
Ve sinan sakrak fakat asistanlar asu hanimin daha iyi oldugunu soyluyorlar
Evet aslida hastaneler memnun olan hastalarina
Sakincasi yoksa internette paylasabilirmiyiz resimlerinizi diye sorsalar? Sorun yapmayan hastalarda var ozm herkes bilgi sahibi olur hastanede daha cok hasta sahibi olur
Burun amlyti hakkinda bilgm yok ama Ben asu hanima meme buyutme ameliyati oldum bgn 7.gun :) ilk gunler her amlytta oldgu gibi agrilarm oldu ama bgn cok daha iyiym we sargilar acldktan snraki halini cok begendm suan sisler ama o halde bile sekli we durusu ideal olms.amlyt oncesi muayenede zaten yaptigi hastalarn fotolarini gosteriyo gayet basarili we sicakkanli buldm bn :) tabi burun daha farkli ama bi gidip fotolari gorursn belki aklnda bisi olusur