- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
İnanın çok üzülüyorum boğazım da düğümler bi ağlasam rahatlıcam o haldeyimBir insanın sınırları yoksa insanlar ezmeye bayilir. Anneniz iyice sacmaliyor bence (anneniz kusura bakmayin ama). Benim kendi tecrübem bu yönde: Insanlara yeri geldiginde haddini bildirmesen seni ezip geciyorlar. O yüzden yeri geldigi zaman herkese anladigi dilden agzinin payini vereceksin. Ben bunu yapmaya basladiktan sonra tabiki tepki gördüm..ama: Sen sınırlarini cizerken tepki gösteren insanlar senin sınırların olmamasından faydalanan insanlar..
İnanın çok üzülüyorum boğazım da düğümler bi ağlasam rahatlıcam o haldeyim
cok toleransli oldugunuz icin olabilir her ailede bir tane el ustunde tutulan oluyor nedense , kimse ona laf edemiyor . Diger cocuklar da hep eziliyorHerkese iyi geceler kizlar , biraz yazıp fikir alıp rahatlamak istiyorum , etrafım da yani çevrem de (kalabalik aileyiz yengeler gelinler ) genelde biri birine bir şey diyeceği varsa kızcaksa beni ortaya atıp onun üstünden laf sokuyor alakam olmayan olayların içinde buluyorum kendimi , eşim in tarafında oyle değil yanlız burda baskinim ama kendi ailem tarafından resmen herkes beni saf mı görüyor mal mı görüyor anlamıyorum annem hele evlat ayırmanın sınırlarını zorluyor oyle uzuluyorum ki anlatamam kardeşimle kiyaslamalar, kardeşim bi kursa yazılmış abla sende gir dedi annemin dediği o yapamaz beceremez onun cesareti yok böyle enerjimi emiyor , bana geçenlerde kardeşine bir şey deme kilo almışsın dedim. Üzülür o diyor senin gibi değil, halbuki bana ağzına geleni sayıyor ayı gibisin hayvan gibisin göbeğin çok yok bilmem ne kizlar çok üzülüyorum neden beni pasif görüyorlar napmam lazım, mevki kariyer gercekden çok mu önemli ondan mı bi b.. sayılmıyorum bu durum çok üzülüyor beni
Çok iç içelik var ailemiz de , her konuyu duyuyorum genelde aynı ortamlar filen oluyoruz örneğin kuzenim suçlu bi konu da diyelim ben en ufak yorum yapim ya sesler yükseliyor yok yanlış dedi yok sen çok alınganlık yapıyorsun, ben olaya acaba ben mi gercekden alınganlık ediyorum mu diye de düşündüm eşime arkadaşıma anlatiyorum doğruca olayları ya sen haklısın diyorlar, ama gelin görün ki susup kalıyorum beni stres topu olarak sürüyorlar aslında şöyle düşünüyorum annem beni savunmadi hak vermedi için etrafta bana kendini rahat hissediyor. Hani sanki arkamda ailem yok da kolay lokma geliyorum , kız kardeşim tahsili baya yüksek bense ev de çocuk büyütüyorum ailemin bana sundu seçenek buydu ama o benden daha kıymetli tahsili yüksek diye de baya saygı duyuluyor kıskanmıyorum gurur duyuyorum ama bu tutarsizca davranışlar beni aşırı etkiliyor uzuyor zaten çocuğum konusunda çok hasas ve takıntılıyım , böyle ayrım görünce de nasıl olur diyorum ben asla kıyıp da rencide etmem çocuğu muNe desem bilemedim konuyu da tam anlamadım.
Aileniz evlat ayırıyor,çok yanlış, onu anladım.
Ama yengeler vs niye sizi öne sürüyor her şeyde?
Ailenizden dolayı mı?
Hani onlar bir şey diyor susuyor biz de onun üstünden diyelim mi diyorlar?
Peki kardeşinize niye demiyorlar onu da aynı aile yetiştirdi?
Sizden 10 yaş küçük mü bu kardeş?
Aileniz de vur abalıya tarzı bir aile olabilir ama karakteristik olarak siz zaten nahif bir karakterde olabilir misiniz?
Eğer öyleyse ki biraz öyle geldi oraya odaklanın derime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?