çevrem yüzünden istediğim gibi giyinemiyorum!!:(

indigo_

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
16
0
6
Ankara
evet, sorunum tam olarak bu.arkadaş çevremi kastediyorum.onlar mümkün olduğunca sade, hiç risk almadan giyiniyolar.örneğin ayakkabı olarak genelde converse,vans, timberland botlar, slip-on ayakkabılar.yanımızda değişik bi babeti olan biri olduğunda dalga geçmeselerde onun hakkında konuşuyolar."ayakkabıyı gördün mü bunları da giyenler var" gibi.

sıkıcı giyinmiyolar aslında çok şık görünüyolar.çok genç ve karakterli bi tarzda ama ben biraz daha farklı şeyler giymeyi severim ve benim arkamdan da öyle söyleyeceklerini düşününce cesaret edemiyorum.örneğin bu yıl sınıfta doğumgünü yılbaşı gezi vs. haricinde hiç elbise giyeni hatırlamıyorum.ya da şapka takanı.ben ikisini de çok severim ama öyle giyinince aralarında çok sırıtıcam.offf bilemiyorum ne yapmalıyım:((

canım günaydın moralini bozma sen çevrendekilere bakma eger kendine yakıştırıyorsan giy derim

Canım Ankara'da yaşıyormuşsun ben de acaba küçük bir yer mi diye düşünmüştüm.Arkadaşlarına hiç bakma onlar bugün var yarın yok :ssz: İyi arkadaşlarsa yapıcı eleştiride bulunurlar sırf eleştirmeye konuşmazlar..

Konuşan konuşsun ya kendi tarzın neyse ona göre giyin...Bir iki konuşurlarsa da sonra alışırlar...Kimseye zarar verilmediği sürece rahat davranmak herkesin hakkı... Onlar nasıl kafaya takmadan konuşabiliyorlarsa sen de öyle giyin...öyle yaşa :32:

dediğin gibi onların tarzı bu, senin tarzın farklıysa sende olduğun gibi görün , isteyen istediği gibi konuşsun,

benim çevremde de öyleleri var onların laflarını umursamadan edemiyor insan ama yine de umursamamaya çalış hele ki büyük şehirde yaşıyorsan hiç arkadaşlarını takma her çeşit insan var nasılsa.mesela bazı arkadaşlarım var hiç topuklu giymezler halbuki üniversiteye gidiyoruz sanki çok acayip bir şeymiş gibi topuklu giydiğimde laflar ediyolar sanki küçümsüyo gibiler halbuki kendilerinin giydiği basit ayakkabılardan daha şık duruyor onlar kendilerine yakıştıramıyorlar diye bende mi giymeyeyim=)

Sorun yaratan arkadasların olması güzel birsey ailen olsa birsey yapma imkanın daha zor olucaktı ama simdi arkadas cevreni değistirirsen hersey cözülür canım

Back
X