Çevremde ki çoğu gruplardan dışlanıyorum,ben çağırırsam,ben ararsam buluşmalar oluyor ama ben aramazsam onlar kendi toplanıp beni çağırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kristalbeyaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
177
68
48
30
İnsanlar tarafından sürekli ama sürekli dışlanıyorum sebebini sorsam hemen beni suçluyorlar,kırılgansın diyorlar. Ama bu bir değil iki değil hep böyle oluyor. Mahalleye yeni komşularımız geldi,gayet iyiydik bu zamana kadar ama bugün bensiz toplanıp kahvaltı yapmışlar. Haberim yoktu yanlarından birini aradım çağırmadılar bile.kendimi yapayalnız hissediyorum. Çok şükür ki eşim beni çok seviyor,çocuklarım bana karşı vefalı ve saygılı. Ama dışarıda ki insanlar tarafından sevilmeyen ve dışlanan biriyim. Ne olur bana akıl verin . Ne yapmam gerekiyor.hepsi dip dibe oturdugumuz insanlar

Herkesle enerjimiz tutmayabilir. İlk kez böyle bir şey yaşıyorsanız umursamayın, insanlara ayna olun. Onlara size davrandıkları gibi davranın. Kimse için fazlasını yapmaya değmez.
Eğer bu durumu sık sık yaşıyorsanız kendi davranışlarınızda, düşüncelerinizde fark etmeniz ve değiştirmeniz gereken bir şey olabilir.

Sebebini söylemişler işte size, kırılgansın demişler.

Buluttan nem kapan, yanında aman alınmadın diye konuşmalarıma dikkat ettiğim insanlarla ben de çok sık görüşmüyorum.

Bu yönünüzü törpüleyebilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız katlanır buna ama diğer insanlar katlanmak istemeyebilir.

Tek bı kişi olsa neyse ama sizce niye butun insanlar böyle yapıyor.sizi kırmak için söylemiyorum hiç mi etrafinizda arkadaşınız yok hepsi mi bu şekilde.eger öyleyse üzgünüm ama belki de suç sizdedir.insanlar sürekli kırılan kişilerle görüşmek istemez.benim bı arkadaşım var en sacma şeylere kırılıp olay yaratıyor.arama mesafe koydum görüşmek istemiyorum sürekli onun tribini cekemem

sebebini sorsam hemen beni suçluyorlar,kırılgansın diyorlar.

Aha sebebi
Ama şimdi size sorsak “ben çok ince düşünen biriyim, herkesi kendim gibi sanıyorum, aşırı incelikten böyle oluyor” zart zurt dersiniz ama gerçek şu ki sürekli sorun yaratan bir alıngansınız. Eşiniz ve çocuklarınız sizi pışpışlar da dışardaki insanlara sıkıcı gelirsiniz

Burcunuz balık mı

benim bir arkadasım çok konusuyor ve ne söylense hemen suratını asıp kendince küsüp duruyordu.
İletişimimi kestim.
Sonrasında diger arkadaşlarım da duydum ki iletişimi kesmiş.
Kendinin farkında degildi sürekli dışlandıgını söyler dururdu.,
Aşırı takıntılı birisiydi.
Uğraşamam açıkcası.

Son düzenleme:
Insanlar size zaten sebebini söylemişler. Kırılgan, alingan, çabuk küsen, şaka kaldırmayan, söylenen ufak şeyleri bile mesele eden insanlar uzun arkadaşlık ilişkileri kuramazlar. Ben cok düşünceli biriyim, karşıdakinden de aynısını bekliyorum diyor olabilirsiniz ama kimsenin size öyle bir sorumluluğu yok. Siz de gerekirse çok düşünceli olmayın ama cok fazla dışarıdan da beklentiye girmeyin. Bir de cok dert anlatıyor olabilirsiniz.

Hiç takılma.Biz hassas insanların kaderi bu.İlk evlendiğimde eşimin sülalesindeki tüm gençler toplanır plan yaparlar beni de çağırmazlardı.Sonra da çocuk avutur gibi birdahakine gelirsin hahaha hihihi yaparlardı.Kural basit.Alfa ol.Gizemli ol. Gönül koysan da gösterme, geri çekil.Ay çok yoğunum vs de ve gerçekten de yoğun ol, ulaşılamaz ol. Bak gör onlar senin peşinde dönmüyorlar mı ? Şimdi eşimin sülalesi benim peşimde.Yapalım edelim gidelim haberleşelim diyorlar, sanki ben onlara bayılıyorum.Kırk yıl görüşmesem, özlemem.

İnsanlar tarafından sürekli ama sürekli dışlanıyorum sebebini sorsam hemen beni suçluyorlar,kırılgansın diyorlar. Ama bu bir değil iki değil hep böyle oluyor. Mahalleye yeni komşularımız geldi,gayet iyiydik bu zamana kadar ama bugün bensiz toplanıp kahvaltı yapmışlar. Haberim yoktu yanlarından birini aradım çağırmadılar bile.kendimi yapayalnız hissediyorum. Çok şükür ki eşim beni çok seviyor,çocuklarım bana karşı vefalı ve saygılı. Ama dışarıda ki insanlar tarafından sevilmeyen ve dışlanan biriyim. Ne olur bana akıl verin . Ne yapmam gerekiyor.hepsi dip dibe oturdugumuz insanlar
Kırılgansın lafının altındaki sebepler önemli,neye kırılgansın diye sorulur mesela hani çay dağıltılıyor en son size gelince küsüyormusunuz yada birine iltifat edilip size edilmeyince küsüyormusunuz,sürekli sizi eleştirmeleri gerekiyorki böyle bir analizde bulunsunlar yani kimse durduk yere sen kırılgansın demez sürekli mobinge uğrayan bir insan refleks olarak her olaya önyargılı yaklaşır sizde böyle bir durummu var acaba,kırılgansın tek başına kullanılmaz yani,içerisinde alıngansın lafını barındırır,kırılgan çabuk kırılan bir insansanız küsme huyunuz var demektir,bu kırılma küsme sürecinde tartışma durumu var vs demektir, konuyu açarsanız daha net anlayabiliriz.

Neden alıngan olduğunuzu söylüyorlar? Eğer küçük şeylere alınıp bunu onlara belli ettiyseniz sizin yanınızda gerildikleri için yakın davranmıyor veya buluşmalara çağırmıyor olabilirler.

Bunun dışında da herkesle enerjiniz uyuşmayabilir yorumuna katılıyorum.

Aha sebebi
Ama şimdi size sorsak “ben çok ince düşünen biriyim, herkesi kendim gibi sanıyorum, aşırı incelikten böyle oluyor” zart zurt dersiniz ama gerçek şu ki sürekli sorun yaratan bir alıngansınız. Eşiniz ve çocuklarınız sizi pışpışlar da dışardaki insanlara sıkıcı gelirsiniz

Burcunuz balık mı
Koç burcuyım ayrıca kırılganlığımı kolay kolay belli etmem. İçimde yaşarım

Kırılgansın lafının altındaki sebepler önemli,neye kırılgansın diye sorulur mesela hani çay dağıltılıyor en son size gelince küsüyormusunuz yada birine iltifat edilip size edilmeyince küsüyormusunuz,sürekli sizi eleştirmeleri gerekiyorki böyle bir analizde bulunsunlar yani kimse durduk yere sen kırılgansın demez sürekli mobinge uğrayan bir insan refleks olarak her olaya önyargılı yaklaşır sizde böyle bir durummu var acaba,kırılgansın tek başına kullanılmaz yani,içerisinde alıngansın lafını barındırır,kırılgan çabuk kırılan bir insansanız küsme huyunuz var demektir,bu kırılma küsme sürecinde tartışma durumu var vs demektir, konuyu açarsanız daha net anlayabiliriz.
Sürekli küsen biri değilim kırıldığımı da kolay kolay belli etmem, çevremdeki insanlarla da bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bugün çağrılmamışsam da bunu onlara söylemem yine güler konuşurum

Kırılgan olduğunuzu yazmışsınız şahsen kendi adıma her söylediğimde nem kapacağını düşündüğüm bir insanın yanında nasıl konuşacağım diye düşünerek vakit geçirmek istemezdim muhtemelen hiç kimse böyle biriyle vakit geçirmek istemiyordur .
Kırılganlığımı belli edip ortamı asla germem. İçimde yaşarım hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ederim

Sürekli küsen biri değilim kırıldığımı da kolay kolay belli etmem, çevremdeki insanlarla da bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bugün çağrılmamışsam da bunu onlara söylemem yine güler konuşurum
Kırıldığınızı belli etmeseniz size neden kırılgan desinler? Ben az önce bir konunuzu okudum, bana en küçük yanlış yapan insanla hemen bağımı koparıyorum, eskisi gibi samimi olamıyorum vs yazmışsınız. Şu söylediklerinizle çok çelişkili

benim bir arkadasım çok konusuyor ve ne söylense hemen suratını asıp kendince küsüp duruyordu.
İletişimimi kestim.
Sonrasında diger arkadaşlarım da duydum ki iletişimi kesmiş.
Kendinin farkında degildi sürekli dışlandıgını söyler dururdu.,
Aşırı takıntılı birisiydi.
Uğraşamam açıkcası.
İnsan sevdiği kişilerin kötü huyları varsa söylemeli dobra olmalı bence , ben benim hatalarımı söyleyen açıkça konuşan insanları çok severim en azından hatamın ne olduğunu bilmiş olurum

Kırılganlığımı belli edip ortamı asla germem. İçimde yaşarım hiçbirşey olmamış gibi gülüp konuşmaya devam ederim
Kime göre neye göre .. Kırılganlığınızı belli etmiyor olsaydınız size çok kırılgansın deyip fark ettikleri şeyi, hissettirdiğinizi söylemezlerdi.

Kırıldığınızı belli etmeseniz size neden kırılgan desinler? Ben az önce bir konunuzu okudum, bana en küçük yanlış yapan insanla hemen bağımı koparıyorum, eskisi gibi samimi olamıyorum vs yazmışsınız. Şu söylediklerinizle çok çelişkili
İnsanlar bazen unutuyorlar yaptıkları yorumları, açtıkları konuları . sonra sanki farklı bir kişiliğe bürünmüş gibi yeni psikolojileri ile yeniden geliyorlar ve onları anlamamızı bekliyorlar.daha kendileri kendilerini tanıyamıyorken bizden objektif yorum bekliyorlar gerçekten anlamıyorum

Çok alıngan olabilirsiniz,enayi derecesinde verici olabilirsiniz,kaprisli,ya da çok övünen biri olabilirsiniz en kötüsü ezik psikolojisi ile davranıyor olabilirsiniz .Önce dürüstçe sorunu bulun.Hayatta kendi başına mutlu olmayı öğrenin ,sıkıntı olmadığı halde sizi çağırmayanları silin ,umursamayın......

İnsanlar bazen unutuyorlar yaptıkları yorumları, açtıkları konuları . sonra sanki farklı bir kişiliğe bürünmüş gibi yeni psikolojileri ile yeniden geliyorlar ve onları anlamamızı bekliyorlar.daha kendileri kendilerini tanıyamıyorken bizden objektif yorum bekliyorlar gerçekten anlamıyorum
Yorum yapmak zorunda değilsiniz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X