- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Maalesef normalde takilmam ama artik tak etti bunu yapanin kim oldugunu cok iyi biliyorum cunku her konusmamizda bana asiri iyi davranan birisi karaktersiz anlayacaginben de atarlı bir insanım saçmasapan şeylere sinirlenirim ama sende de ayrı bir atarlı ve duygusal bir hava var. bu kadar kırılgan olma. maalesef insanlar kötü kalpli değiştiremiyoruz. takılma çoğu şeye
Annem savundu mu bilmiyorum ama savunmustur kolay kolay sessiz kalmaz pat lafi yapistirirAnnen niye izin veriyor. Şahsen çocuğuma uzanan dili koparırım.
anneniz neden herkese o rahatligi vermiş? Konuşanlara aldirma diycem ama biliyorum zor. Bir keresinde benim geldigimi farketmeyen bir iş arkadaşim arkamdan atip tutmaya devam ediyordu. Beni gorur gormez kipkirmizi oldu. Ne diyecegini şaşirdi. Hiç kendimi bozmadim. Bagirmadim çagirmadim. Yanina oturdum. ' dediklerini ben de ilk kez duyuyorum. Merak ettim devam et anlatmaya' dedim. Sustu kaldi. Ya yuzleşeceksin ya da boş vereceksin. Onlarin seni tanimladiklari insan degilsin sonuçtaYemin ederim gina geldi akrabalarim ozellikle orneklerle ilerlemek istiyorum;Bugun annem telefonda konusuyor ben de lavabodayim duyuyorum sessiz sekilde diyor ki kim oldugunu anlamadim bu sahsin limon koca kiz oldu hala ayni hareketler gerisini anlamadim en son sey dedi annem iyi ki limon duymadi ben normalde gidip anneme sormam ama cok sinirlendim annem ben olay cikarmayim diye yalan soyledi ben de o arkamdan konusan karaktersiz kimse gelsin karsima micayim agzina dedim cok sinirlendim arkadaslar bu bir degil iki degil ben ses etmedikce arkamdan konusuyorlar bir kere de koyde konusulmus anneme demisler ki limon cok tembel saygisiz patavatsiz ben duysam orayi baslarna yikardim artik nasil bir tavir almaliyim
Çok tepkisel ve atarlı olunca insan hakliyken haksız duruma düşüyor öyle insanlara karşı, kendimden biliyorumYemin ederim gina geldi akrabalarim ozellikle orneklerle ilerlemek istiyorum;Bugun annem telefonda konusuyor ben de lavabodayim duyuyorum sessiz sekilde diyor ki kim oldugunu anlamadim bu sahsin limon koca kiz oldu hala ayni hareketler gerisini anlamadim en son sey dedi annem iyi ki limon duymadi ben normalde gidip anneme sormam ama cok sinirlendim annem ben olay cikarmayim diye yalan soyledi ben de o arkamdan konusan karaktersiz kimse gelsin karsima micayim agzina dedim cok sinirlendim arkadaslar bu bir degil iki degil ben ses etmedikce arkamdan konusuyorlar bir kere de koyde konusulmus anneme demisler ki limon cok tembel saygisiz patavatsiz ben duysam orayi baslarna yikardim artik nasil bir tavir almaliyim
Evet o donemler cok asiydim pek soz dinlemezdim dedikleri gibi degildim ama onlarin istedigi gibi de degildim su anda konustuklari sey -bazilarina egoistlik gelebilir saygi duyarim- basarim ve son 1 yildir oturttugum davranislarim benim eski limon olmami istiyorlar elestirmek icin laf ariyorlar anlayacagin boyle olunca elestiremiyorlar bu da onlari cildirtiyorMisal ; neden sürekli sizi konusuyorlar ?
Yani köy dediginize göre sülale genis.
Ama neden siz ?
Yahut neden başkası değil ?
İnsanlar kendilerinden farklı gördükleri kişileri konuşup cekistirir genel olarak.
Muhtemelen tarzınız ve tavrıniz aileninizin benimsemiş olduğu model ile paralel gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?