çevreme herkes hamile bir ben değilim

çok kötüyümmmmmmmmmmmm hep güzel haberler var bugün bir ben kötüyümmmmmmmmmmmmm

İnşallah sende güzel haberler alır ve sende çooooooooooooookkkk iyi olursun. Ayrıca kötüyüm diyerek kötülüğü çekme bence, herşey güzel olacak diye düşün ve güzel olsun... Allahım yar ve yardımcın olsun, günlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah :nazar:

çok üzülüyorum etreafda hamile gördüğümde kocam sanki her ilişkiden sonra hamileymişim gibi bakıyor bana sonu hüsran tabi
allah sana hayırlısıyla nasip etsin inş.canım

Üzülme lütfen,hayatımızı çoğu zaman bir planlayamıyoruz,herşeyin bir zamanı var.Bebeğin hastalıkları,cinsiyet,senin bedenin en uygun zamanı bekliyor olabilir.Ben pko luyum bugün dr gideceğim,yumurta durumuma baktırmak için sen doktora gittin mi? Etrafındaki hamişlere bakıp stres yapma sende hamile kalırsan aralarında çok az yaş olacak.Hatta 2 yaş bile olsa ne olacakki.Kendimden örnek vereyim oğlum doğduktan 2 yıl sonra eltim doğum yaptı,biraraya geldiğimizde küçük tombicik diye herkes onu sevmeye başladı baktım benimkisi dudağını bükmüş ağladı ağlayacak hemen annemlere kaç göz yaptım toparladık.Herhalukarda tatlı olacaklar bunu düşün mutlu ol.

sağol tuze çokmhaklısın sağlıklı olsun bana yeter bu ayda bakalım ne olacak bugün adetimin onuncu günü 4 gün kaldı yumurtlamama hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin ne güzel senın en azından bitane bebeşin var allah bağışlasın uzun ömürler versin canım benım

Teşekkür ederim Suay ,inşallah sen de tez elden kalırsın,stres yapam normal bir günü yaşıyor gibi yap,hayırlı haberlerini alacağımza inanıyorum,ben de dün dr gittim,yumurtlamam yokmuş,iyi ki de gitmişim,tedavi olacağım canım,

üzülme lütfen anlıyorum seni benim 11 ay olmamıştı kızımda sanki cocuğum olmicak
psikolojisine girmiştim allahın izniyle olur stres yapma ben neler biliyorum 10 ,15 , 5, sene olmayan yada hiç olmayanlar
var düşünme böyle ve dua et hayırlısını iste rabbim vermiyosa bi sebebi vardır diye düşün o cümlen beni çok etkiledi
eşim her ilişkiden sonra hamileymişim gibi bakıyo dedinya bende aynı şayleri yaşamıştım. ama geçer olur inş bu arad herkesin kandili mübarek olsun
hepiniz için dua edeceğim bugün

Back
X