Soruma cevap veren olmamış. Kendim cevap vereyim de belki bir gün birine hayrım dokunur

Ben oldum 25 nisanda. Yani bu soruyu sorduktan 19 gün sonra. Olmuş kimseyi tanımadan. Ve şuan ameliyat olalı 5 gün oldu. Kısaca hikayemi özetleyeyim; hastanede bir gün kaldım. Ameliyathanede 4.5 saat kaldım. Herşey doktorumun söylediği şekilde ilerliyor. Hastaneden, doktorumdan ve personelden çok memnun kaldım. Tek sıkıntı iki kişilik odada kalmam oldu . Diğer hastanın sık sık gürültü yapıp uyandırmasıyla zar zor dalınan uykudan uyanmak sıkıntıydı ama neyseki bir güncük katlandık. Refakatçi yatağı olmadığı için zavalla refakatçinin de arabada uyuması bir eksiydi. Bunun dışında hastane ile ilgili sıkıntı olmadı. Güleryüzlü ve ilgili hizmet vardı. Devlet hastanesi olarak beklentimin üzerindeydi. Gelgelelim burnuma. Doktorum ameliyattan hemen sonra burnumun fotoğrafını çekmiş bize gösterdi çok beğendik. Ve şöyle bir açıklama yaptı; burnuna bakan bu estetik demeyecek, güzel bir burun diyecek. İlk dört gün yüzüm morluklu ve şişti. Bugün baya azaldı. Tamponlarım bugün alındı. Dört gün sonra da alçım çıkarılacak. Tabi ödem erken iner de alçı düşerse beklemeden gideceğim. Doktor bütün gerekli açıklamaları yapıp yönlendirdi. Herşey çorap söküğü gibi ilerliyor. İyi olacağına inanıyorum. Ödemden dolayı kalkık duruyo ama zamanla inecekmiş. Burnumdaki sorundan söz etmedim sanırım. Burnumda ergenlikten itibaren çok yavaş bir şekilde tümsek oluşmaya başladı ve yirmili yaşlarda da hafifçe sola doğru eğildi. Eğikliği pek farketmiyordum ama tümsek gözlük kullanırken de görüntü olarak ta rahatsız ediciydi. Görsel sıkıntının yanında, dışa büyüyen kemik içten de sıkıntı yaratıyordu. Yeterli nefes alamamaktan ağzım açık uyuyordum. Bir kaç doktor a gittim ameliyat çözüm olur dediler. Önden güZEL olsada yan profilimi sevmememin üstüne uyku sıkıntısı eklenince karar vermem daha kolay oldu. Arkadaşımı arkadaşı Vs memnun kalmış denince kendileriyle görüşemeden direk randevu aldım. Şuan bişey söylemek için erken belki ama şimdiye kadarki süreçten memnun sayılırım. İlerleyen zamanlarda da iyi haberler yazarım buraya umarım. Burun biraz uzun zaman ve sabır istiyo. Bunu göze almak gerek. Bir de teselli edecek destek olacak Moral verecek insanlar...