çeyiz alma adımlarım başladı :)))

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Kızlar yaza düğünü düşünüyoruz yada mayıs haziran arası diye dusunuyoruz...Aldıklarımı atıyım hemen buraya :)) Biraz az olabilir ve fotoğraflarını yükleyemediklerim de var onların isimlerini yazıcam size :))
$çkb.webp $çkb set.webp Eki Görüntüle 611759 $düdüklü tencerem.webp Eki Görüntüle 611753 $kahvaltu tkmı.webp $korkmaz tencere seti.webp $su.webp $korkmaz-a118-flora-midi-x.webp
3adet battaniyem,1yatak örtüsü beyaz fırfırlı,3adet nevresim takımı,10 adet patik,25tane havlu kenarı dantelli,salon takımı ve oturma odası dantel takımı,yatak takımı dantelli var bunların fotoğrafını bulamadıgım ıcın atamadım,bana tavsiyede bulunabılır mısınız kızlar :))
Not: Bu arada yemek takımı ve kahvaltı takımımı aynı model aldım ılerıde kırıldıgı zaman veya eksıldıgınde bı takımdan tamamlamak ıcın.Kızlar su takımı ve tepsi takımı nisan ayında indirime giricekmiş uygun fiyatta olcak baya ozaman alabilirsiniz.İzmirde oturan arkadaşlarım kemeraltında leblebici hanında korkmaz mağazası var ben ordan aldım hepsini bir de annemin hemşerisi cıkınca indirimin altında fiyatta aldık :) baharat takımı vs onlarıda önumuzdekı ay ıcınde nısanlımla alıcaz şimdi ise ev arayışı içindeyiz mobilyaları alıp döşemek istiyoruz :))

canım çeyizleirnin hepsi de çok güzel korkmaz almışsın çoğu şeyini bencede iyi yapmışsın bende bir çok şeyimi korkmaz yaptım:) bu arada çaydanlıklarımız aynı güle güle aşkla kullan canım

hayırlı olsun canım almaya başladığın zamn hemen arkası gelir hiç panikleme herşy en güzelinden olur inş.burdan yeterince bilgi edinebilirsin topikleri dolaşarak şimdiden hayırlı olsun seçimlerin güzel:16:

hayırlı olsun canımm :) devamının nası geldğini anlamazsın bilee güle güle kullanınn :nazar::nazar:

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan. Kalanların resimlerini de bekliyoruz:) Bu arada kenarı dantelli havlular dışında havlu almayı düşünüyor musun? Annem de çok yapmıştı o havlulardan ama ben çok kullanamam, nişanlım danteli hiç sevmiyor zaten. O yüzden onlar annemin hatrına sandık bekleyecek gibi duruyor:)

Canım çook beğendim çeyizciklerini güle güle kullan:16: ben de korkmaz vertex tencere aldım ama diğer parçalarını da tamamlamak istiyorum acaba çaydanlığı cezvesi ne kadardır vertex'in ? Sen de düdüklüsünü almışsın galiba:16:

herkese çok teşekkürler kızlar :)) annemde az önce eve salata kasesi almış hemen elinden alıp bunlar benim dedim günlük kaselerimde eklendi :) bir de bebeğimin bana aldı ev botu var kuzum bana ev botu aldı kızlar çok tatlı şimdi paylaşıcam :)))

Eklentiler

• $twiggy-kirmizi-ev-botu.webp
    $twiggy-kirmizi-ev-botu.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 102
Canım çook beğendim çeyizciklerini güle güle kullan:16: ben de korkmaz vertex tencere aldım ama diğer parçalarını da tamamlamak istiyorum acaba çaydanlığı cezvesi ne kadardır vertex'in ? Sen de düdüklüsünü almışsın galiba:16:

valla canım sana şöyle söliyim: 84 parça yemek takımı,24 parça kahvaltı takımı,çaydanlık,cezve,4 tane tencere takımı korkmaz,düdüklü tencerem 7lt. korkmazdan o da,nehir'in çatal kaşık bıcak takımı sandığıda dahil içinde yaklaşık 1,500e geldi ama biz ne aldıysak 2şer tane aldık ablamla bana aldık farklı modellerde toplam ablam ve benım aldıklarımız yaklaşık 3bin tuttu canım:) şimdi ise ev arıyoruz eşyalarımız alıncak yerleştirilcek toplu olarak dursun dıye dugun olmadan öncede ceyızlerımı goturcez öle dusunduk ama kıralık ev guzel bulamıyoruz :((

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan. Kalanların resimlerini de bekliyoruz:) Bu arada kenarı dantelli havlular dışında havlu almayı düşünüyor musun? Annem de çok yapmıştı o havlulardan ama ben çok kullanamam, nişanlım danteli hiç sevmiyor zaten. O yüzden onlar annemin hatrına sandık bekleyecek gibi duruyor:)

çok teşekkür ederim canım benim :) pazar günüde pikolarımı götürcez yorganlarımın kenarları için. Almayı dusunuyorum canım yaklasık 10tane daha alırım muhakkak :) yastık vs daha alcam onlarda yavas yavas olur gunluk yemek tabaklarını normal olarak almayı dusunuyorum ben

Bulursunuz inşallah daha vakit var Allah yardımcınız olsun canım.Bir de benim sözlüm İzmir de ona baktırabilirim.Tam olarak bu han nerede tarif edebilir misin dükkan ismiyle birlike:16:

Bulursunuz inşallah daha vakit var Allah yardımcınız olsun canım.Bir de benim sözlüm İzmir de ona baktırabilirim.Tam olarak bu han nerede tarif edebilir misin dükkan ismiyle birlike:16:

hemen tarif ediyim kemeraltında leblebici işhanı var işhana girsin hemen sağ hizasında korkmaz malzemeleri satan bir yer var adını tam olarak hatırlamıyorum sağ hizada korkmaz malzemesi satan yerı kıme sorsanız gösterirler dukkanın sahıbı dıyarbakırlı bı adam sorsanız gösterirler canım benım :) leblebici hanını kıme sorsanız gösterirler canım bütün züccaciyeler orda ama ilk girişte sol tarafta bir yer var oraya hıc gırmesın orası fazlasıyla pahalı cnm

Son düzenleme:

benım aldıgım tencere takımı ve duduklu cok hosuma gıttı canım duduklu tencerem 7 lt ve sebze baklagıller et tavuk olarak ayrı bölumlerı vaar ona göre cevrıyosun havasını alırken bosa brakıosn kenarından dugmeye basıp aclıo sonra kullanımı cok basıt ve cok guzel cnm tavsıye ederım :)

benım aldıgım tencere takımı ve duduklu cok hosuma gıttı canım duduklu tencerem 7 lt ve sebze baklagıller et tavuk olarak ayrı bölumlerı vaar ona göre cevrıyosun havasını alırken bosa brakıosn kenarından dugmeye basıp aclıo sonra kullanımı cok basıt ve cok guzel cnm tavsıye ederım :)

Ben de düşünüyordum canım almayı sen de böyle anlatınca daha sevindim şimdi:16:

Back
X