Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az kullanılmış olunca çeyizlik olmaz ki, çeyizlik hiç kullanılmayan eşyaya denir.Merhabalar Bursa ili ihsaniye ilçesinde oturuyorum, çok az kullanılmış Çeyizliklerimi uygun fiyata acil olarak satışını gerçekleştirmek istiyorum, özelden benimle iletişime geçebilir misiniz, ilginize teşekkürler.
Ceyizliklerimi az kullandığım için bu şekilde ifade ettim lüzumsuz yorumlara gerek yok sanki anlamadınız ne yazdığımıÇok az kullanılmış olunca çeyizlik olmaz ki, çeyizlik hiç kullanılmayan eşyaya denir.
Anlatım bozukluğu olunca gözlerim kanıyor.Ceyizliklerimi az kullandığım için bu şekilde ifade ettim lüzumsuz yorumlara gerek yok sanki anlamadınız ne yazdığımı
Siz kimsiniz ya amma da uzattınız konumla ilgili bişeyler yazıp durmayın.Anlatım bozukluğu olunca gözlerim kanıyor.
TDK görevlisiyimSiz kimsiniz ya amma da uzattınız konumla ilgili bişeyler yazıp durmayın.
Çeyizlik denmez buna 2. El eşyalarımı denir. Neler var ürünlerde fotoğraf atın burda alıcısı çıkar belki.Merhabalar Bursa ili ihsaniye ilçesinde oturuyorum, çok az kullanılmış Çeyizliklerimi uygun fiyata acil olarak satışını gerçekleştirmek istiyorum, özelden benimle iletişime geçebilir misiniz, ilginize teşekkürler.
Çok biliyorsunuz ya siz, dileyen mesaj atar. Evet Çeyiz, çeyizimi satıyorumÇeyizlik denmez buna 2. El eşyalarımı denir. Neler var ürünlerde fotoğraf atın burda alıcısı çıkar belki.
Napıyim TDK gorevlisiyseniz bende 13 yıldır çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum konumu eleştirip durmayın yeterli.TDK görevlisiyimkonumuz gayet kamuya açık, yazıp yazmamaya ben karar veririm.
Vay be azme bakınNapıyim TDK gorevlisiyseniz bende 13 yıldır çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum konumu eleştirip durmayın yeterli.
Çok az kullanılmış olunca çeyizlik olmaz ki, çeyizlik hiç kullanılmayan eşyaya denir.
Siz konuyu anlamamışsınız ki. Ben çeyizler sıfır eşyalardan olmalı demedim. Konu sahibi çeyizlik eşyalarımı satıyorum dedi ama kullanılmış ben de o zaman az kullanılmış diye belirtmeniz gerekir dedim. Çeyizlik hiç kullanılmamış demek. Az kullanılmış diye belirtmesi daha doğru olur. TDK işin espiriydiCeyizlerin sıfır olması gerektiği TDKnin neresinde yazıyormuş pardon? Çeyizlik evlenirken yanınızda götürdüğünüz eşyalarınıza denir. Ekonomik durumu müsait olmayanlar da pek tabii ikinci el eşya alıp çeyiz için hazırlık yapabilirler.
Tabi ki olur, düğün iptal olunca eşyaları olduğu gibi satan çok insan var.Sahi hiç kullanılmamış çeyizlerinde satışı oluyor mu kim niye alıyor?
Konu sahibi zaten ilk mesajında çok az kullanılmış çeyizlik demiş. Siz de buradaki mesajinizin aksine az kullanilmis denmez demissiniz. Ama hadi ben anlamamış olayım sizin için.Siz konuyu anlamamışsınız ki. Ben çeyizler sıfır eşyalardan olmalı demedim. Konu sahibi çeyizlik eşyalarımı satıyorum dedi ama kullanılmış ben de o zaman az kullanılmış diye belirtmeniz gerekir dedim. Çeyizlik hiç kullanılmamış demek. Az kullanılmış diye belirtmesi daha doğru olur. TDK işin espiriydi![]()
Konu sahibi eleştirilerden sonra düzenledi konusunu.Konu sahibi zaten ilk mesajında çok az kullanılmış çeyizlik demiş. Siz de buradaki mesajinizin aksine az kullanilmis denmez demissiniz. Ama hadi ben anlamamış olayım sizin için.
Gayet açık ve net şekilde çeyiz olarak aldığım ancak az kullandığım anlamı çıkıyor zaten. Neden sanki yanlış anlaşılmaya müsait birseymis gibi yazmaya çalışıyorsunuz hiç anlayamadım.
Eleştirileriniz umrumda değil konumu falan da düzenlemedim evet çeyizliklerimi satıyorumKonu sahibi eleştirilerden sonra düzenledi konusunu.