Çeyiz için yemek takımı hakkında

oSECILo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
22
6
6
Arkadaşlar merhaba. 2027 başı veya ortasında düğün düşünüyoruz. O yüzden artık çeyiz yapmaya başladım. Çeyizim için yemek takımı alacağım internet üzerinden ama kütahya porselen ve porland arasında kaldım. Porland daha çok övüldüğü için ona daha yakınım. Fakat şöyle bir sorum var. Şimdi Porland'dan yemek takımı almak istiyorum yaldızlı veya çok hafif desenli olabilir ama bulaşık makinesine atılınca soyulma/çizilme vb. olur mu diye endişeliyim. Genelde ürün açıklamalarında desenli yaldızlı falan olunca elde yıkanması önerilir yazıyor ama porland için de geçerli mi bu yoksa kalitesinden dolayı makineye atılsa da sorun çıkarmaz mı? Ve aynı durum kütahya porselen için nasıl? Bilgisi tecrübesi olan yazabilir mi rica etsem? Ve siz olsaydınız hangi markanın yemek takımını alırdınız? Ayrıca günlük kullanım için alacağım da 6/8 kişilik mi 12 kişilik mi ideal sizce? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Porland çok kaliteli bir marka. Ben de ordan aldım. 6-8 kişilik ideal bence. Bu devirde kim geliyor misafirliğe sanki, az olsun öz olsun.

Porland çok kaliteli bir marka. Ben de ordan aldım. 6-8 kişilik ideal bence. Bu devirde kim geliyor misafirliğe sanki, az olsun öz olsun.
Teşekkürler cevabınız için. Evet ben de aslında 6-8 kişilik düşünüyorum. O halde bulaşık makinesinde sorun yaşamam değil mi?

Hangi takımı almayı düşünüyorsunuz
Henüz tam karar vermedim ama sitesinden baktım biraz. Aşırı desenli sevmiyorum ama bembeyaz sade de istemiyorum. Porland Chopin Bakır 27 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı , Porland Botanical 27 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı ,Porland Tide Platin 58 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı , Porland Ethos Natura 27 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı , Porland Illusion Platin 27 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı bunlar şimdilik hoşum gidenler daha tam inceleyemedim tabii.

Çok güzel parçalar. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Porlandın porselen kalitesi ortada. Kütahya porselen de yılların markası. Desen olarak içinize sineni tercih edin.

Ben emsan'in bone serisinden hafif yaldizli olan bir takim almistim. Zaten misafir gelince kullanildigi icin makineye atiyorum yaklasik 2 yildir henuz birsey olmadi. Gunluk yemek takimlari genelde 6 kisilik oluyor, ben 2 takim aldim surekli kullaniyorum yetiyor. Tek hatam kahvalti takimi almak oldu. Simdiki aklim olsa zevkime gore birkac takim pasta tabagi alir onlari kullanirdim. Hem kahvalti setim hem pasta tabaklarim cok yer tutuyor , gereksiz. Ayrica aman diyeyim su takimi almayin. Hayatimin hatasi. Bos bos dolapta yer tutuyor.

Aslında düşündüm de 12 kişilik alıp hem günlük hem misafir için kullansam olur mu acaba bilemedim.

kütahya porselenin her takimij makinelik degil malesef. Ben kac tane begenip geri biraktip ögrenince. Kim igrasacak yikamakla. Makineye giren bir takim sectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…