Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski kk üyeliğimi bulamayınca yeni bir profil açtım uzun süredir üye olmadan özellikle çeyiz konularını takipteydim ve burdan çok şey öğrendim bunlarda benim yeni yeni başlayan çeyiz alışverişim
Fenerium ekmek kızartma makinesi,Tefal buhar kazanlı ütü,rowenta silence elektrik süpürgesi,vestel çorbacı buz kırıcı özelliği için aldım :) arçelik buharlı temizleyici ve kenwood kettle
Su bardaklarını biraz abartmışım farkında olmadan misafir bardak seti almadım onun yerine paşabahçenin meyve suyu setini 12 kişiliğe tamamladım böylece misafir için kadeh ve su bardaklarım olmuş oldu
Servis tabakları, kaseler,sosluklar,kahvaltılıklar.Fotoların altına sayılarını yazma nedenim bilgisayara böyle kaydediyorum yoksa sonra unuttup gereksiz alabiliyorum