Çeyizim çeyizim benim çeyizim

Pike,yatak örtüsü ve battaniyeler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    58 KB · Görüntüleme: 246
  • image.webp
    image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 160
  • image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 166
  • image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 157
  • image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 179
Aslında evimi fransız country tarzda döşeyeceğim ama çalışma odasını retro düşündüğüm için çalışma odasına aldığım sandalye ilk eşyam :) ve perdeler

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 146
  • image.webp
    image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 174
Hayırlı olsun hepsi çokgüzeller.
sol üstteki Karaca yemek takımını kaç tl ye aldın
500 TLye aldım gecen yaz nişanı evde yaptık o zaman açtım ve kullandım herkes çok beğendi iyi ki 2000 TL gibi rakamlar vermemişim dedim.Zaten kırılmaya müsait şeyler olduğu için onlara çok para vermek yerine mobilyaların kaliteli alınmasından yanayım ben

500 TLye aldım gecen yaz nişanı evde yaptık o zaman açtım ve kullandım herkes çok beğendi iyi ki 2000 TL gibi rakamlar vermemişim dedim.Zaten kırılmaya müsait şeyler olduğu için onlara çok para vermek yerine mobilyaların kaliteli alınmasından yanayım ben
Evet gecen gün aynı takımı gördüm çok beğendim. Fiyat aynıydı.
Güle güle kullan.

Taşınırken bir koli kayboldu ve içinde bardaklar ve ceviz takımının servis kaseleri vardı. Cok üzüldüm. Birde tamamlamak istedim ama üretimden kalkmışlar.
O yüzden çok iyi etmişsin uygun ve şık bişey almakla. Kırılır kaybolursa üzmez, en azından.
Keyifli yemeklerde, kullanmak nasip olsun.

Evet gecen gün aynı takımı gördüm çok beğendim. Fiyat aynıydı.
Güle güle kullan.

Taşınırken bir koli kayboldu ve içinde bardaklar ve ceviz takımının servis kaseleri vardı. Cok üzüldüm. Birde tamamlamak istedim ama üretimden kalkmışlar.
O yüzden çok iyi etmişsin uygun ve şık bişey almakla. Kırılır kaybolursa üzmez, en azından.
Keyifli yemeklerde, kullanmak nasip olsun.

Ayyy üzüldüm insan ne hevesle alıyor.Teşekkür ederim

Back
X