Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyizini Karaca'dan alanlar ve kullanmaya başlayanlar varmı kızlar. Memnunmusunuz?
Aldıklarından memnun olan olmayan varmı kızlar? Ne kullanışlı ne değil? Biraz bilgi verebilirmisiniz? Ben Karaca'nın kampanyalı setini aldım 2400 tl olan.
bu seti bende almayı düşünüyorum günlük yemek takımı günlük çatal bıçak takımını hep karacadan aldım iyi midir bilmiyorum ama merak ediyorum çok iyi günlerde kullan inşallah
bu seti bende almayı düşünüyorum günlük yemek takımı günlük çatal bıçak takımını hep karacadan aldım iyi midir bilmiyorum ama merak ediyorum çok iyi günlerde kullan inşallah
Teşekkür ederim canım sende iyi günlerde kullan inşallah. Bende bilmiyorum ama çok beğenerek aldım. Çin malı dediler bilmem ne dediler moralimi bozdular ama bugün F. Karaca'nın reportajını okudum rahatladım valla:)
Burdanda paylaşim çin malı diyenlere cvp olur :)
Bişey değil canım benimde kafamı çok karıştırmıştı bazı yorumlar bende üşenmedim araştırdım. İçim rahatladı valla. Kullanmasını bilmiyolar sonra en kolayı çamur at izi kalsın.
Kızlarrr bende bu çeyiz setinden aldım daha kullanmak nasip olmadı ama Karaca sonuçta yılların markası ne kadar kötü olabilir ki,kimseyi dinlemeyin güle güle kullanın
bende karacadan almayı düşünüyorum ama pierre cardinde güzel çeyiz setleri var kararsız kaldım.. bilgisi olan var mı pierre cardine ilgili.
çin malı olayı benimde bikaç haftadır mağaza gezmeme neden oldu ama öyle değilmiş teşekkürler :)
benimde bütün herşeyim karacadan günlük yemek takımıma varana kadar sadece tencere takımını almadım onu korkmazdan aldım kuzenim tenceresinide ordan aldı ama kullanmadanmı yoksa üründenmi bilmiyorum tencerelerin sapları kırılmış iki cezvenin sapı erimiş ve tencerelerin içi siyah duruyo parlamıyo yıkandıktan sonra bende korktum sadece porselenleri ve çatal bıçak setini ordan aldım annem karacadan çaydanlık beğenmişti ona aldık çaydanlık çok iyi çıktı ne karardı ne kulpları eridi yada kırıldı o yüzden bende aldım bi tane kendime biraz şans diyelim ve iyi kullanmak gerek canım