Çeyiziniz icin nişanlınıza veya sözlünüze beğendiğiniz seyleri hiç aldırdınız mı ?

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
3 aylık nişanlıyımmm. Nişanlımm beğendiğin şeylerin fotoğrafını bana at ben sana alırım diyo bu biraz benm garibime gidiyo açıkcası. Yani ilerde olurda kendi çeyizini bile bana aldırdın derse ne yaparım o zaman !? Yada çok mu abartıyorum sizce ya off bilmiyorum sizde durumlar böyle mi yada böylemiydi ? :ukala::KK76:

Yok biz beraber çıkıp almıştık herşeyi.
Sen ben diye muhabbet olmadı hiç.

Ne olmuşki beraber kullanacaksınız sonuçta ,o almış sen almışsın farketmez,aşışverişten hoşlanan adam bulduğuna sevin kafaya takacağına,erkekler genelde hoşlanmaz incik cıncık işlerle uğraşmaktan,senin adam evcimen olacak demekki, güzel işte evine düşkün olur hem,alsın sorun olmaz.

Yani ceyizinizle ilgili seyleri siz ve aileniz yapabilirsiniz. Daha uygun olur.
Tabi herseyiniz birlikte yapacaksanız o ayri.
Sanki sen ben var gibi anladigim kadariyla.
O mesafenin olmadigindan emin olmak lazim.
Ceyiz degil de baska bir sey olur mesela bi sal yada bi cüzdan vs bunu cok beğendim denilebilir ama aradaki iliskiye bagli.
Ben mezuniyet kiyafetimi aldirmistim tee sevgiliyken ilk maas hediyesi ne istersen demisti gerci tamamen denk gelmisti ama olsun :D ama bende ona kasmam alirim begendigini bildiğim bir seyi.

:KK56:
Yani ceyizinizle ilgili seyleri siz ve aileniz yapabilirsiniz. Daha uygun olur.
Tabi herseyiniz birlikte yapacaksanız o ayri.
Sanki sen ben var gibi anladigim kadariyla.
O mesafenin olmadigindan emin olmak lazim.
Ceyiz degil de baska bir sey olur mesela bi sal yada bi cüzdan vs bunu cok beğendim denilebilir ama aradaki iliskiye bagli.
Ben mezuniyet kiyafetimi aldirmistim tee sevgiliyken ilk maas hediyesi ne istersen demisti gerci tamamen denk gelmisti ama olsun :KK70: ama bende ona kasmam alirim begendigini bildiğim bir seyi.

Ya sorun sen benden değil aslında biz daha yeniyiz sonuçta flört etmedik daha önce görücü usulü tanıştık ve sevmeye başladık yani 3 ay oldu ve açıkcası ben ona sunu beğendim bunu beğendim diyemiyorm. Su an çeyiz hazırladığım icin oda kıyafet olsun çeyiz icin olsun ben aliym diyo hani sonuçta bize alınıcak diyo . Biraz çekingenlik var bu konuda bende babam ve annemden başkasına bunu bana al yada bunu çok beğendim diyemiyorum sanırım ona karşı bu gibi durumlara alışmam lazım :KK56:

:KK56:

Ya sorun sen benden değil aslında biz daha yeniyiz sonuçta flört etmedik daha önce görücü usulü tanıştık ve sevmeye başladık yani 3 ay oldu ve açıkcası ben ona sunu beğendim bunu beğendim diyemiyorm. Su an çeyiz hazırladığım icin oda kıyafet olsun çeyiz icin olsun ben aliym diyo hani sonuçta bize alınıcak diyo . Biraz çekingenlik var bu konuda bende babam ve annemden başkasına bunu bana al yada bunu çok beğendim diyemiyorum sanırım ona karşı bu gibi durumlara alışmam lazım :KK56:

Ben sana bir arkadas tavsiyesi vereyim. Simdilik ceyiz noktasinda sunu begendim falan deme sakin kim olursa olsun. Daha yeni taniyorsun burada bir hanim vardi esi erken evlenebilmek icin her türlü ceyizini ben alayım demis almisti ve evliligi boyunca ceyizini bile ben aldim demis ve evliliklerinin son raddesine getirmisti.
Yillardir tanidigin bir insan olsa nasil davranacagini az cok bilirsin de. Simdilil bekle.
Sagol canim ben hallediyorum illa ki bir sey almak istiyorsan icinden gelen begendigin bir seyi al diyebilirsin ;)

Ben sana bir arkadas tavsiyesi vereyim. Simdilik ceyiz noktasinda sunu begendim falan deme sakin kim olursa olsun. Daha yeni taniyorsun burada bir hanim vardi esi erken evlenebilmek icin her türlü ceyizini ben alayım demis almisti ve evliligi boyunca ceyizini bile ben aldim demis ve evliliklerinin son raddesine getirmisti.
Yillardir tanidigin bir insan olsa nasil davranacagini az cok bilirsin de. Simdilil bekle.
Sagol canim ben hallediyorum illa ki bir sey almak istiyorsan icinden gelen begendigin bir seyi al diyebilirsin :KK66:

İşte bende tam olarak ondan korkuyorum. Konuyu acarkende ilk onu yazmıştım hani ilerde olurda böyle bi cümle kurarsa diye o_O ama dediğin de çok haklısın bidaha böyle bişey derse bu söylediğini söyliycem. Daha mantıklı ..:KK71:

Back
X