Ceyizlerim :)) Kizlar yardim edin eksik bisee varmii dahaaa

konya42

EnGüzelAskZorOlandir
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
238
0
46
Almanya
$6brauene becher.webp $12er leonardo.webp $111 (Kopie).webp

$222 (Kopie).webp $1111 (Kopie).webp $2222 (Kopie).webp

$040786861-gemuesehobel-3-in-1.webp $046040745-zitruspresse-duo.webp $ABROLLER!.webp

$ABROLLER2.webp $apfelteiler.webp $aPICAK1.webp

$aPICAK2.webp $arcelik-k-3285-p-porsele_32573_.webp $bemilex.webp

$bügeleisen.webp $catalbicak.webp $DSCF0962 (Kopie).webp

$DSCF0963 (Kopie).webp $DSCF0967 (Kopie).webp $eierst.webp

$emsa kuchenform.webp $Handtücher und badetücker.webp $heybeli22.webp

$kaiser.webp $kaiser_769110.webp $kaiserr.webp

$kuchen und tortenbhälter.webp $mixer.webp $pasta.webp

$Porselen.webp $product_a453_18513-56_main.webp $product_a454_18524-56_main.webp

$product_a455_18512-56_main.webp $product_a456_18514-56_main.webp $product_a501_14048-56_main.webp

$raclette.webp $staubsauger.webp $Tencere takim.webp

$waage.webp $waffle.webp

$20121022_120859.webp

Canım maaşallah her şeyin çok güzel.Özellikle ekmek kızartma-tost makinesi vb.den oluşan sete bayıldım..Aşkla iyi günlerde kullan hepsini..

Öncelikle hayırlı olsun hepsi çok güzel görünüyor. Günlük-misafirlik ayrımı yapmadan kullanacaksın sanırım kalabalık olmaz aslında çok mantıklı :)

cnm hayırlısı olsun çok güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın inş:16:

havluların çok az bir iki takım daha al, mutfak için havlu peçeteler al, günlük ve misafirlik dertsiz masa örtüleri al en az 2 ad, meşrubat bardağı 2 takım alabilirsin günlük yemek tk, günlük çkb takımı, salonun için takım al , bir iki tane daha nevresim yorgan ve uyku seti al cnm şimdilik aklıma gelenler bunlar:34:

öncelikle hayırlı olsun çok güzeller allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin :)

Öncelikle hayırlı olsun hepsi çok güzel görünüyor. Günlük-misafirlik ayrımı yapmadan kullanacaksın sanırım kalabalık olmaz aslında çok mantıklı :)

tskler sgl :)) evt ilk basta almaya düsünmüyorum... ev kücük olucak.. ve almanyada yasicagimiz icin burda pek msiafirler olmicak sanirim :)) :51:

cnm hayırlısı olsun çok güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın inş:16:

havluların çok az bir iki takım daha al, mutfak için havlu peçeteler al, günlük ve misafirlik dertsiz masa örtüleri al en az 2 ad, meşrubat bardağı 2 takım alabilirsin günlük yemek tk, günlük çkb takımı, salonun için takım al , bir iki tane daha nevresim yorgan ve uyku seti al cnm şimdilik aklıma gelenler bunlar:34:

10 tane el havlusu 4 tane dus havlusu var.. ama tabi daha fazla alsam ii olur.. mutfak icin havli peceterl ve masa örtüleri hic aklima gelmedi iyii fikir bunuu bidakine keisnlikle alcm:) yazdmm kagidn üstüne:9:
simdilik daha fazla ckb takim almaya düsnmüyirum evim cok kücük olucak ilerde ama 3-4 sene sonra büüyk yere tasindigmda insallah eksiklermi tamamlicam :6::6:
geriside planimda vardi amaa unutmusum iste :9::9::9:

sgl cnm kendini bukadar yordugun icin cok yaridm ettin bana:52: masimm gelsnn hemen dvm edicmm :54:

10 tane el havlusu 4 tane dus havlusu var.. ama tabi daha fazla alsam ii olur.. mutfak icin havli peceterl ve masa örtüleri hic aklima gelmedi iyii fikir bunuu bidakine keisnlikle alcm:) yazdmm kagidn üstüne:9:
simdilik daha fazla ckb takim almaya düsnmüyirum evim cok kücük olucak ilerde ama 3-4 sene sonra büüyk yere tasindigmda insallah eksiklermi tamamlicam :6::6:
geriside planimda vardi amaa unutmusum iste :9::9::9:

sgl cnm kendini bukadar yordugun icin cok yaridm ettin bana:52: masimm gelsnn hemen dvm edicmm :54:

rica ederim cnm hiçte yorulmadım zevkle yazdım:34: eksiklerini aklına getidiğim için çok sevindim cnm:16:

herşeyin çok güzel bayıldım özellikle küçük ev aletlerineee bu arada waffle makinanın markasını öğrenebilirmiyimmm

Süperler tacin morlu carsafinin aynisini bende aldim bu hafta kismetse sercez evimize bitanemleeee az kaldiiii o tost makinenin aynisindan bende alcaktim kararsiz kaldim
Allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah :)

hepside birbirinden güzel canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş :16::16::16:

Back
X