Allah yardımcın olsun canım benim alabiliyoırsan paranı geri al,başka yerden alırsın,aldığın eşyalar bozuk,uyduruk,kırık olabilir sonra ondada çok problem çıkarıyorlar,ilgilenmiyorlar...sanırım tahmin ettiiğim firma bizde onlardan ödediğimiz halde senetlerimizi alana kadar canımız çıktı.. şuanda senetler elimizde yok merkezimizde henüz senetleriniz gelmedi diye diye aylarca süründürdüler bizi sonrasında merkezlerinin bulundukları yerde sel olmuştu hem senetler gitti dediler çok ta mal kayıpları olmuş.. eşimde onaylı bilgisayardan ödediğimize dair yazı aldı...ayrıca o kadar para ödeyip aldığımız cihazında garantisinde problem çıkarttılar,en fazla 1 yıl kullanabildik ve resmen çöpe gitti yazık oldu..
İnşallah sorun çıkmadan hem senetlerini hemde paranı kurtarabilirsin..
1-2 çanak çömlek kıramadın mı?
Mallar gelene kadar burayı duman ederim deyip, teker teker her şeyi yere at bak nasıl getiriyorlar..
Anneme de geç teslimat yapıp hatta teslimat yapmayıp, üstüne bir de alaylı/haklı gibi konuştular..
Bir kaç kez, "insan" gibi gitti kadın, rica minnet..
Konu insanlıktan çıktı tabi..
Adalet malum, geç geliyor bazen gelmiyor, bizde kendi yöntemlerimize başvurduk..
Sonuç, bilmem kaç milyarlık hasar..
Mallar elimizde.
Görevli : Bayan bakın güvenlik kamerası var?
Annem : Cidden mi? Nerede söyleyin bakim onu da kırayım..
Tüketici Haklarındaki beyefendi magzayla iletisime girmeyin ihbarname yollayin bekleyin teslim edilmezse mahkeme açın direk dedi ugrastircaga benziyorlar bu taksiti yatirmaya gittigimde mudur ile konusmayi düşünüyorum yada polis cagrip şikayetçi olsam nasil olur sizce en azindan odedigim mallari alabilirmiyim ki ? Inanin avukata vericek param yok ben kendimi savuncam ben o esyalari zorlukla aliyorum peşin param yok yavas yavas tamamlamaya calisiyorum ceyizimi cok taksite girdim ama ilkkez başıma böyle bir şey geldi saskinim napcagimi bilmiyorum telden yaziyorum yazim hatam varsa kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?