çeyizlik eşyalar fikir alışverişi :)

Efsun64

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
3.996
4.795
408
Arkadaşlar merhaba.. gelecek yaza düğünüm var inşallah :) yemek-kahvaltı-çatalbıçak takımlarımı aldım.
Beyaz eşyada bosch düşünüyorum çeyiz paketi olarak oluşturulanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir de model olarak önereceğiniz bir model var mı ?

Televizyon olarak da samsung lg ya da philips markalarını kullananlardan yorum istiyorum şu kocamaaan olanlar var ya 123 ekran falan onlarla ilgili :)

Süpürge olarak da Arnica bora 4000 düşündüm kullanan ya da fikri olan var mıdır ? Kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız marka/modelleri de söyleyebilirsiniz. Memnun olmadıklarınızı neden memnun olmdığınızı da iletirseniz sevinirim.

oturma odama da 2 tane çekyat mı almalıyım yoksa köşe takımı mı? Köşe takımlarında yatak olabilen sandıklı modeller kullanışlı mı ? Köşe takımı hiç kullanmadım kullanımının zorlukları hakkında bilgi almak istiyorum ve tabi ki kolaylıklarıyla da ilgili :)

Alınacak diğer eşyalarla ilgili yardımcı da olursanız çook sevinirim :)

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Arkadaşlar merhaba.. gelecek yaza düğünüm var inşallah :) yemek-kahvaltı-çatalbıçak takımlarımı aldım.
Beyaz eşyada bosch düşünüyorum çeyiz paketi olarak oluşturulanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir de model olarak önereceğiniz bir model var mı ?

Televizyon olarak da samsung lg ya da philips markalarını kullananlardan yorum istiyorum şu kocamaaan olanlar var ya 123 ekran falan onlarla ilgili :)

Süpürge olarak da Arnica bora 4000 düşündüm kullanan ya da fikri olan var mıdır ? Kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız marka/modelleri de söyleyebilirsiniz. Memnun olmadıklarınızı neden memnun olmdığınızı da iletirseniz sevinirim.

oturma odama da 2 tane çekyat mı almalıyım yoksa köşe takımı mı? Köşe takımlarında yatak olabilen sandıklı modeller kullanışlı mı ? Köşe takımı hiç kullanmadım kullanımının zorlukları hakkında bilgi almak istiyorum ve tabi ki kolaylıklarıyla da ilgili :)

Bosch kaliteli boschun yanında arçelik ve samsung markasını da araştırmanızı öneririm tabi ki herşey bütçeye birazda şansa bakıyor :)

Televizyonda Lg öneririm evde lg kullanıyoruz şahsen bence lg alacağım nasipse gayet memnunuz:KK39:

Adını duymuştum arnicanın ben dyson alergy serisinden yana kullandım tercihimi henüz kullanmadım ama pek şikayet duymadım o yüzden arnica ile ilgili yorum yapamayacağım ama ben dyson ya da philips öneririm:KK37:

Salon ve ayrıca oturma odası yapılacaksa diğerine koltuk takımı olacaksa oturma odasına köşe takımı daha şık durur bence açılanları kullanışını bilmiyorum ama oldukça şık:cool:

Teşekkür ederim başka fikir verebilecek olan yok mu :) kimse ilgilenmedi sanki :(

KENWOOD KM 286 PROSPERO MUTFAK ŞEFİ hakkında da yorum alabilir miyim ?
bu şekilde hepsi bir arada olan ürünler kullanışlı mı yoksa teker teker mi almalıyım

Beyaz esyada Bosch iyidir. Ben kullaniyorum memnunum. Buzdolabini alttan buzluklu almani tavsiye ederim cok memnunum. Ceyiz setleri hakkinda bilgim yok.
Tv de sony bravia kullaniyoruz. Samsung ve diger marka tvlerde goruntunun daha kalitesiz oldugunu dusunuyorum Sony ye gore.
Supurgem de Bosch. Arkadasim Rowentanin toz torbasizini kullaniyor cok memnun. Ben de toz torbasiz almani tavsiye ederim.
Cekyatlar cok klasik oldu artik. 30 yillik evliler kullaniyor :)daha spor dusunursen köse takimi al derim. Eger kirada oturacaksan mobilyalarini ona gore almani tavsiye ederim. Tasinirken vs cok yipraniyor.
Kolay gelsin

canm kesinlikle arçelk al bosch alma beyaz esya çok önemli bişey paraya kıymak lazım

arkadalşar ladin mobilyadan koltuk takımı begendim nasıl acaba ya fıkrı olanlar yazsın lütfen?

yardımcı olmak isteyen yok mu ???
ben de 4 aydır evliyim. beyaz eşyalarımı internetten samsung marka çok uyguna aldım nerdeyse yarı fiyatına. elektirikli süpürgelere de sanalsiftah.com adresinden bakabilirsin fiyatlar çok uygun. ben bütçen uygunsa kesinlikle bu makinayı şiddetle tavsiye ederim çok memnunum. ama eğer bütçem yetmez dersen sanalsiftah sitesinde çok uygun fiyata beğeneceğin makinalar bulabilirsin
http://www.sanalsiftah.com/philips-fc9205-marathon-toz-torbasiz-elektirikli-supurge-2200w-tr-2.html
maraton.webp

televizyon kesinlikle LG öneriyorum çok uygun fiyata sanalsiftah diye bir site var ordan alabilirsn. kesinlikle güvenilir bir sitedir. tabi yine de senin paşa gönlün bilir. beyaz eşya ben samsung kullanıyorum çok memnunum. en ileri teknoloji samsung da :)
arnica borayı bi arkadaşm sanalsiftahtan çok uyguna almış kullanıyor çok memnun olduğunu söledi. ama benm şiddetle tekrar tavsiyem rhilips maraton ve bence ütünü de philips almalısın indirimleri takip et çünkü bence en iyi ütüler philipsn
çekyata gelince kesinlikle yatak olmaları çok önemli çekyat alırsan daha kullanışlı 2 kişi ayrı rahat yatar. köşe takımı bi tane yatak oluyo çift kişilk.
ayy çok konuştum. yeni evli olunca insan daha önce yaptığı hataları başkalarının yapmasını istmiyo. çok gereksiz eşya aldım ben ahh ah. sorularınz olursa memnuniyetle cevaplarım. ha bide küçük ev aletlerim de arzum çok memnunum tavsiye ederim hepsini aynı renk alırsan çok hoş duruyor mesela siyah alabilrsin çok şık durur.

ben arçelik aldım çok güzel tavsiye ederim

Back
X