canım sakııınnnn vitrin almaa sakın hatta yemek masası bile alma mutfağa şöle köşe koltuklu masa al çok kullanışlı oluooo .. ben çok pişman oldum birde şu salonlarda orta sehpalar varhani açılıo 6 kişil masa oluo onlar 10 numara kullanışlı tatlım ölede bitane alsan şöle beyaz lake artık fiyatıda düştü baya ... bunlar büyük önerilerim tatlım küçüklere takılma ne kadar alsanda mutlaka ewlendktensonra eksiklik çıkıo tatlımarkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim dün üye oldum ama 1 haftadır alan takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorusunuz. ağustosda düğünüm var ve çeyiz hazırlığı yapıyoruz. evlenen ya da evlilik hazırlığı yapan arkadaşlar ince detaylar hakkında bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkür ederim iyi geceler
arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim dün üye oldum ama 1 haftadır alan takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorusunuz. ağustosda düğünüm var ve çeyiz hazırlığı yapıyoruz. evlenen ya da evlilik hazırlığı yapan arkadaşlar ince detaylar hakkında bilgi verebilir mi şimdiden çok teşekkür ederim iyi geceler
Düğünüm 29 agustosda bursaya gelin gidicem oranında adetleri malum cok agır benden sanırım agır bır ceyız beklenıyo o yuzden bıraz cekınıyorm
Tugcecim snde nişanlıymıssn galıba bsy sorucm kac kılosn ve dugune kdr verme gbı bı dusuncen varmı bn vrmk ıstyrm ama nasl vrcgmı blmyrm
Canm bnde tamamen sekerı kestım gecen seneden beri şeker kullanmıyorum boyum 1.72 kilom 55 hedefim 50 olmak ama nasl olcagmı blmyrm
Ay bılemedm canm ya bgn paşabahçeye gttım nıhale aldım cok guzl syler var ya harıka ama brz pahalı
Yemek masası alma mı ? Mutfakta agırlar artık misafirleri yeni gelin olarak yada sehpada ?canım sakııınnnn vitrin almaa sakın hatta yemek masası bile alma mutfağa şöle köşe koltuklu masa al çok kullanışlı oluooo .. ben çok pişman oldum birde şu salonlarda orta sehpalar varhani açılıo 6 kişil masa oluo onlar 10 numara kullanışlı tatlım ölede bitane alsan şöle beyaz lake artık fiyatıda düştü baya ... bunlar büyük önerilerim tatlım küçüklere takılma ne kadar alsanda mutlaka ewlendktensonra eksiklik çıkıo tatlım
tatlım bende senin gibi yok yeni gelinim ben falan.herkesin yaptığını tekrarladım ... ama çok pişman oldum boşa 4 5 bin vermişim . ama tatlım kendi evinse salonun da ewet yemek masasıı olabilir.. sehpa diipp geçme 8 kişilik yemek masassı oluo . kalkıp 12 kişilk yemek masası almıcaksın heralde 2 kişisinz herğün misafr olmuo. ayrıca köşe koltuklu mutfakmasası çok kullanışlı 10 kişi sığıyo . sonuçta senin ewin kmne der die bakma tatlım ewi kendi kullanım alanı yap size göre misafire göre değil ...Yemek masası alma mı ? Mutfakta agırlar artık misafirleri yeni gelin olarak yada sehpada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?