- 11 Ekim 2012
- 180
- 10
- 68
Kızlar aranızda yeniyim ama yaklaşık 5-6 aydır takip ediyorum forumu.Çeyizlerimi de sizlerin önerilerini fikirlerini takip ederek aldım.Henüz bitmedi ama büyük çoğunluğnu tamamladım.Küçük bi şehirde oturduğum için şu an hepsini markafoni,trendyol,evim.net,perabulvarı,limango,sanalreyonum,ıkea,nevresimdünyası.net sitelerinden aldımBakın bakalım neler almışımm :)
Elektonikler
Eki Görüntüle 532142
Eki Görüntüle 532144
Mutfak Grubu-Yemek takımımı çook beğenerek aldım Biev'den Du Leroy marka çatal bıçak takımım da aynı marka.Tavalar Tefal Comfort Touch 24cm-30cm,yumurta tavası ve wok tava.Tencereler de yine Tefal'den 5li So Tasty Grubundan
Eki Görüntüle 532150
Bardak çanak kupa vs.ler-Tepe Home,Biev,Arzum,Paşabahçe,Gürallar'dan seçtim
Eki Görüntüle 532159
Nevresim havlu bornoz-Cotton Box,Sarev,Dantela Vita,Jua,Tek kişilik olan mavi de FixeLine rengini çok sevdim
Mutfak gereçleri-Biev,Ikea,Tepe Home,Tantitoni ve Markafonideki unuttuğum markalardan alınma
Eki Görüntüle 532189
Eki Görüntüle 532188
Eki Görüntüle 532185
Eki Görüntüle 532184
Bana,bütün evlilere ve evlilik hazırlığı yapanlara mutluluklar.. :)
Elektonikler

Mutfak Grubu-Yemek takımımı çook beğenerek aldım Biev'den Du Leroy marka çatal bıçak takımım da aynı marka.Tavalar Tefal Comfort Touch 24cm-30cm,yumurta tavası ve wok tava.Tencereler de yine Tefal'den 5li So Tasty Grubundan

Bardak çanak kupa vs.ler-Tepe Home,Biev,Arzum,Paşabahçe,Gürallar'dan seçtim

Nevresim havlu bornoz-Cotton Box,Sarev,Dantela Vita,Jua,Tek kişilik olan mavi de FixeLine rengini çok sevdim

Mutfak gereçleri-Biev,Ikea,Tepe Home,Tantitoni ve Markafonideki unuttuğum markalardan alınma

Bana,bütün evlilere ve evlilik hazırlığı yapanlara mutluluklar.. :)