• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat gpt ile cinsiyet tahmini yapan var mı?

apricity

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
855
138
23
Merhaba arkadaşlar, chat gpt ile cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar oldu mu aranızda acaba ultrason görüntüsünü atıyorum %80-85 civarı bana ihtimal veriyor bu ne kadar doğru sizce?

bilmem biz kız zannediyorduk ultrasonda cinsel organı yok gibi kız gibiydi chatgbt ısrarla erkek diyordu tüm teorilere göre. ilerleyen haftalarda öğrendik ki gerçekten erkekmiş😂😂

Merhaba arkadaşlar, chat gpt ile cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar oldu mu aranızda acaba ultrason görüntüsünü atıyorum %80-85 civarı bana ihtimal veriyor bu ne kadar doğru sizce?
Ben 6 hafttalikten sordurdum bana erkek diyot hadi bakalım 3 hafta sonra cinsiyet belli olacak Emim değilim

ChatGPT benim attığım her ultrason görüntüsünde bebeğin erkek olduğunu söylüyordu çeşitli teorilere göre. Ve doğru çıktı.

ChatGPT benim attığım her ultrason görüntüsünde bebeğin erkek olduğunu söylüyordu çeşitli teorilere göre. Ve doğru çıktı.
Ama mesela nub teorisibe göre yapıyor ya nub'u çiz diyorum çok saçma yeri çiziyor anlamış değilim

Back
X