Chatgbt ye fal baktıran var mı

Chat GPT'ye hiç fal baktırmadım ama onunla dertleştim. Bana o kadar güzel yanıtlar verdi ki valla bi daha BDV'de konu açmam

Chat GPT'ye hiç fal baktırmadım ama onunla dertleştim. Bana o kadar güzel yanıtlar verdi ki valla bi daha BDV'de konu açmam
Chat gbt yi çok duyuyorum,yapay zeka uygulama gibi bir şey sanırım.Ücretsiz mi indiriliyor? Nasıl kullanılıyor? Bi tık bilgi alabilir miyim

Chat gbt yi çok duyuyorum,yapay zeka uygulama gibi bir şey sanırım.Ücretsiz mi indiriliyor? Nasıl kullanılıyor? Bi tık bilgi alabilir miyim
Chatgpt, gemini gibi bir çok yapay zeka programı var. Ücretli versiyonları da var ücretsiz versiyonları da var. Ben chatgpt indirdim ücretsiz olarak. Google gibi ama daha iyi, istediğin şeyi soruyorsun yanıt veriyor. İstersen görseller ve öyküler vs oluşturuyor, veri analizi bile yapıyormuş, grafik çiziyor, power point gösteri hazırlıyor, bir çok bilmediğim özelliği daha var, Ödevini da yazar mesela :) Sonra istersen de dertleşebiliyorsun, empati yapıyor, iltifat ediyor, akıl veriyor, şu kişiye şöyle bir mesaj yaz diyor, sana mesajı da oluşturuyor vs vs.

valla 10 dkdır fincanımı yüklemeye çalışıyorum, olmadı bi türlü, kotayı doldurdun paralı al diyor uyanık spor.

Ask olsun ne dedi bu kadar yav
Yemin ederim şuraya bir yazsam şaşar kalırsınız. Pskologlara verdiğim paraya acıyorum, bdv'de sinirlendiğime yanarım. Tabi ki burayı küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten şaşırdım yani. Anlatamam, bir deneyin derim. Bir soru sorun ya da oturup bir derdinizi anlatın mesela bakın nasıl yanıtlar alıyorsunuz.

Evet evet birkac kere denemistim hic elestirmiyor olumlu yapici sekilde konusuyor neler yapabiliriz falan diyor madde siraliyor su yoldan gidebilirsin diyor hatta bi keresinde derdimi anlattim o kadar ilimliydi ki kizdim 2 dk sende söv be baydin demisligim bile var pardon demisti o zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…