• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌸TAPU HAKKINDA BİLGİ 📄🗂📏

kiraz_52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
261
31
18
Babam 14 yasındayken babası vefat etmiş.
Dedem amcalarıma yerleri bölüştürmüş,babamda en kücük çocuk ve yası reşit olmadıgı icin (diğer abileri 18yaş reşit olmayan tapu üstüne yapılmıyor diye dedemi kandırmıs babamda bilmiyormuş .)Dedem tamam Ali'nin (babam) hakkını siz veirsiniz kızlarada hakkını verin (halalarım) demiş tamam demişler sonra vefat etmiş...
o gün bugündür amcamlar babama hakkını vermediği icin maddi durumumuz kötü.yatı bir şekilde yaşadık.Suan oturdugumuz yer ev tarla vs babamın üstüne değil.Tapu akrabaların üstünde ama dogdumuz ev burası. Buramın tapusunu alma sansımız varmı?
BABAMA DİYORUM BABAM"BENİ ÖLDÜRÜR LER DİYE BUNA KADAR BEN SAHİP CIKAMADIM ALMADIM HAKKIMI ABİM BENÜM HAKKIMI SAHİP CIKTI VERİN ALİ'NİN HAKKINI DEDİ ABİMİ (ö*ldürdüler) bende korktum bu zaman kadar itiraz edemedim diyor..
kısacası...

#simdi oturduğumuz evin tapusunu ve kücük bir tarlamız var orayı nasıl kendi üstümüze alabiliriz veya dedemden kalan bütün fındık bahçe ve tarlayı tekrar böldürme sansımız varmı

Babam diyor babamdan bana bi b*ok kalmadı sizede benden bi b*ok yok diyor. ben ölünce sizi burda yasatmazlar vs kovarlar diyor .. yapabileceğimiz bi şey varmı

Yanlış mı okudum Ali’nin(babanız) hakkını verin dediği için bir amcanızı öldürmüş diğer amcalarınız , babanız da beni de öldürürler diyor çok korkunç.
Bir avukata danışmanız gerekiyor.

Yanlış mı okudum Ali’nin(babanız) hakkını verin dediği için bir amcanızı öldürmüş diğer amcalarınız , babanız da beni de öldürürler diyor çok korkunç.
Bir avukata danışmanız gerekiyor.
babam ugrasmak istemiyor zamanında korkmuş simdide benim bişeyime yaramıcak siz ugrasın diyor.. birde bütün kardeşler biaraya gelmesi lazım diyor ölen kardeşler var onların çocukları var derken bissürğ yigenim var bi araya gelemeyiz falan dedi

Babam suan 66 yasında zar zor nefes alıp koah hastası biyerden biyere giderken cok zorlanıyor mahkeme mahkeme ugrascagını sanmıyorum..

tapu ölen kişinin üstüne gözüküyor (dedemin) amcalarım da haksız bölüm yapmışlar amcalarımın hepsinin maddi durumı iyi köyde ev tarla var sehirdede bi evleri var bizim hicbişiymiz yok devlet bir ev yaptırdı köyde bize ama tapusu bize ait değil evin oldugu yer vs

Back
X