chester Burun Estetiği Ameliyatı

chester

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
4
0
36
İstanbul
:5:Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bugün 9 gün oldu estetik yaptırdım.ameliyat başarılı geçmiş doktorun deyimiyle ağrıda olmadı sadece başım sert bi yere çarpmış gibi hissediyordum tamponlar 3.gün alındı ağrı yok korkan arkadaşlar için söylüyorum bir iki dk sürdü biraz tansiyon düşüyo sadece.alçılarıda dün aldırdım şok durum:(burnumun ucu düşüktü ve büyüktü o düşüklük yok ama burnumun ucu bildiğiniz top şekli alt kısmıda şişkin burnumun ucu hep böyle top mu kalacak:(iki günde psikoloji altüst oldu :59:ne olur beni rahatlatacak şeyler söyleyin:43:

korkmana gerek yok canım.
bendede atel ilk alındığında burnum hiç yokmuş gibi hissetim.
sonra zaten şişmeye başladı, balon gibi oldu.
şimdi ise ucu hala çok şiş ve top gibi. ama inan her geçen gün değişiyor.
bazı günler çok güzl bazı günlerde ise kötü oluyor. gerçi daha 1,5 ay oldu.
daha çok değişecek, şimdiki halinden eser kalmayacak.
iyi düşün iyi olsun.

:5:Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bugün 9 gün oldu estetik yaptırdım.ameliyat başarılı geçmiş doktorun deyimiyle ağrıda olmadı sadece başım sert bi yere çarpmış gibi hissediyordum tamponlar 3.gün alındı ağrı yok korkan arkadaşlar için söylüyorum bir iki dk sürdü biraz tansiyon düşüyo sadece.alçılarıda dün aldırdım şok durum:(burnumun ucu düşüktü ve büyüktü o düşüklük yok ama burnumun ucu bildiğiniz top şekli alt kısmıda şişkin burnumun ucu hep böyle top mu kalacak:(iki günde psikoloji altüst oldu :59:ne olur beni rahatlatacak şeyler söyleyin:43:

öncelikle geçmiş olsun ;) buarada canını hiç sıkma canım ben de daha ameliyat olmadım ama olan arkadaşlarımızdan öğrendiğim kadarıyla şişlikler günden güne iniyormuş.ilk an şiş olması çok normal zamanla değişiyormuş..buarada ben de kısmetse bu hafta ameliyat olcam..ahh keşke bende snein gibi olup da kurtulmuş olsam keşke :))

buarada sen hangi doktora yaptırdın canım?

KBB uzmanına yaptırdım öyle bilindik bi doktorda değil:2:ama ameliyat ve sonrası en az korktuğun şey olsun çünkü çok kolay olup bitiyo sadece ilk görüntüye psikolojik olarak hazırla kendini.bu arada bende kemik kırılmasına rağmen ne şişlik ne morluk olmadı alçı çıktıktan sonra yüzüm şişti burun ucumda çok çok şiş böyle kalacaksa çok çirkin:43:

uzulme derım benımde bugun 9.gun dun lcı alındıgında aynada gosterdı doktor buyuk geldi.. sanırım şiş oldugu ıcın kı ben bır ısık tutup burun delıklerımden ıcerıye dıgru baktım şişlik var..sımdı bandaj var fakat acayıp bır duygu orası uyusuk gıbı dokununca tuhaf hıssedıyorum..alçı alnırken yapışmıs bıraz acıdı benım ama ne tampon ne alcı nede ıcı temızlenırken dayanılmayacak bır acı yoktu korkmadım ..

Son düzenleme:
benim 1,5 ay oldu. ve hala ucu çok şiş.
daha bir süre böyle devam edecek zaten.
inan hergün burnum biraz daha değişiyor ve günden güne biraz daha benimsiyorum.
bak 1,5 ay olmasına rağmen bende daha burnuma tam alışamadım.
her aynaya baktığımda farklı bir benle karşılaşıyorum.

özel albüme fotolarımı koydum. istersen bakabilirsin canım.

ama merak etme, boşu boşuna içini karartma, her geçen gün değişecek ve güzelleşecek burnun.

öncelikle geçmiş olsun ;) buarada canını hiç sıkma canım ben de daha ameliyat olmadım ama olan arkadaşlarımızdan öğrendiğim kadarıyla şişlikler günden güne iniyormuş.ilk an şiş olması çok normal zamanla değişiyormuş..buarada ben de kısmetse bu hafta ameliyat olcam..ahh keşke bende snein gibi olup da kurtulmuş olsam keşke :))

merhaba, bende yarın ameliyat olucam, senin hangi gün?

çok geçmiş olsun, darısı başımıza..şişlik için endişelenme benim çevremdede birkaç kişi ameliyat oldu, şişliklerin inme zamanı kişiye göre farketsede, hepsinde düzeldi :)

canım cok geçmiş olsun ama korkmana gerek yok burun hergün şişlikler değişir günden güne değişme olacaktır burnun kapalımı acıkmı oldun yani kesi burun altındanmı oldu onu merak ettim top gibi diyince acık ameliyat olmuş gibi geldi bana

kızlar bende bir hafta önce amelyat oldum bugün tamponlarım alındı fakat burnumun ustunde alcı degilde farklı bişe var sert o cıkarılmadı daha bende cok merak ediyorum burnumun sekli nasıl olacak diye fakat o şişliklerin inmesi burnunun seklinın oturması 6 ayı bulurmus o yüzden konu acan arkadasım korkma biraz sabırlı ol sadece o şişlikler zamanla inecektir dediğim gibi 6 ayı bile bulabilir inmesi üzülme bende sabredip bekliyorum bakalım nasıl olmus şeklim şişliklerim ayy hepimize cok gecmişler olsun hayırlısı olsun .....

Açık ameliyat yaptırdım.yarın bantlar alınıyo ama burnumu hiç beğenmedim ucu top ve halen büyük gibi kimisi gülben ergenin burnuna benzetiyo ama daha top ve daha büyük bence doktorum çok uğraştığını söylüyo burun ucu için acaba ondan mı böyle şiş:(arkadaşlar yorumlar içinde tşk ederim

Back
X