• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu chester koltuk takımı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
koltuklar yine uygun 3,500 iyi... bizim beğendiğimiz 4,500 spor bir model.
sorun şu canım, o koltuk modelleriyle uyan yine avangarde yemek odası takımının pahalı olması... trabzonda yaşıyorum...burda bi araştırayım yaptırma düşünsek nasıl olur diye...:6:

canım ev bizim çok şükür. birde koltukların benim istediğim hali pahalıydı. senin eklediğin resimlerdeki gibi tahta kollu berjer istemiştim ama işin içine tahta girdi mi fiyat uçuyor. mobilyalardada bombe olayıyla oymalar çok yükseltiyor. o yüzden modern tazı mobilyaların fiyatı daha uygun. bence nettende arastır mesela evgör mobilya fiyatları çok uçuk deil

canım ev bizim çok şükür. birde koltukların benim istediğim hali pahalıydı. senin eklediğin resimlerdeki gibi tahta kollu berjer istemiştim ama işin içine tahta girdi mi fiyat uçuyor. mobilyalardada bombe olayıyla oymalar çok yükseltiyor. o yüzden modern tazı mobilyaların fiyatı daha uygun. bence nettende arastır mesela evgör mobilya fiyatları çok uçuk deil

canım ben düşündüm taşındım...evim kira olucak , ilk seneden sonra ev almayı düşünüyoruz kısmetse. bu mobilyalar geniş evde güzel duruyor bir de sökülüp takılmaya müsait değiller..ben artık modern spor bir ev oda düzmeye karar verdim.kısmetse eğer kendi evime...hayırlısı artık, bilgi vereyim dedim..:):7:

bunlar almayı düşündüğüm mobilyalar canım...( tam karar vermedim) renk kartelası çok fazla var seçebiliyormuşuz. :10:

Eklentiler

• $2013211131252_2__hurrem_1.webp
    $2013211131252_2__hurrem_1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 772
  • $2013211131230_2__hurrem_3.webp
    $2013211131230_2__hurrem_3.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 743
Son düzenleme:
güzeller canım, hem renkli olmasıda iyi, misafir çoluk cocuk gelince fln rahat edersin. ben diken üstünde duruyorum biri gelince.:)

eveeett samimi diyorum gerçekten. ben modern mobilyayı pek sevmediğimden tercih etmedim. yoksa senin beğendiklerinde gayet şık ve rahat duruyor yani. çokta hoş modeller..:) hatta ben oturma odamı modern döşedim ki rahat edeyim diye, her gelende çok beğeniyor. bi ihmal yaptım iş olmasın diye ünite almadım ama onu alıcam çok boş kaldı odam. ama iki dk da temizleniyor yani.

eveeett samimi diyorum gerçekten. ben modern mobilyayı pek sevmediğimden tercih etmedim. yoksa senin beğendiklerinde gayet şık ve rahat duruyor yani. çokta hoş modeller..:) hatta ben oturma odamı modern döşedim ki rahat edeyim diye, her gelende çok beğeniyor. bi ihmal yaptım iş olmasın diye ünite almadım ama onu alıcam çok boş kaldı odam. ama iki dk da temizleniyor yani.

sağol canım beğenmene sevindim, ama bunlara nasıl bi yemek odası uydurabilirim, böyle yardım almak fikir almak güzel oluyormuş :)

Türkiye'de chester modeller genellikle avangart türdeki dekorasyon ürünlerinde yer alıyor, ama gerçek chester lar deri oluyor, chesterfield markası 1600 lerden beri bu tarz koltuklar tasarladığı için adları chester koltuk olarak kaldı...

Yine de hem modern mobilyalara hem de klasik mobilyalarla kombinlenebiliyor :31:

Daha ziyade büyük salonlara yakışıyorlar çünkü genel itibariyle hantal mobilyalar

$$T2eC16d,!ysE9sy0jKt+BRcDK0fLM!~~60_57.webp

sağol canım beğenmene sevindim, ama bunlara nasıl bi yemek odası uydurabilirim, böyle yardım almak fikir almak güzel oluyormuş :)

canım mobilya mağazalarının hemen hemen hepsinde, kendileri kombin yapıyorlar, her takım bir bütün yani. ama bir sürüde internet sitesi var, senin beğendiğin koltuklara yakın modellerle çok kombin var, oralardan araştırabilirsin. sen eleyerek seçimlerini yap, biz burda birkaç model içinden fikir verelim.

canım mobilya mağazalarının hemen hemen hepsinde, kendileri kombin yapıyorlar, her takım bir bütün yani. ama bir sürüde internet sitesi var, senin beğendiğin koltuklara yakın modellerle çok kombin var, oralardan araştırabilirsin. sen eleyerek seçimlerini yap, biz burda birkaç model içinden fikir verelim.

hımm...ben önce koltuklarımı alayım da ona da uygun yemek takımı da sonraya kalsın canım :)

Back
X