Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları chicco deppo günleri

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
kızlar bunu daha önce duymuştum ama bu kadar uygun olduğunu bilmiyordum

biyerde okudum ama ayrıntı vermemişti,

etekler 5tl,ayakkabılar 10.taytlar şortlar 3e kadar düşüyormuş

bunun günlerini ,telefon numarasını bilen varmı, illaki vardır ama cevap yazabilirmi

o depoyu bulmak apayrı bir olay :) netten bir kroki alıp öyle gidin tavsiye ederim...biz o kadar aradık bulduk meğer randevusuz almıyorlarmış web sitesinden arayın randevu alın arkadaşlar

aa bizde gittik randevu die bişii demediler bize girdik ama saat 6 da açılıo 6 da orda kapıda hazır beklemek lazımış biz gittiğimizde hiç bişy klmamıştı insanlar hurraaaa şeklınde işliyo:) ellerine geçeni poşetlere atıyo en son oturup poşetlerden alacaklarını ayıklıo bizde ayıklananlardan kalanları seçtik ama gel görki alamadık çünkü 3 saat beklenecek bi sıra vardı iki kasa var çok yavaş işlio bi daha ki sefere 3 4 çocuklu arkadaş beraber gidip kapıştıklarımızı birlikte seçmeyi düşünüorz bi kişiyide kasa kuyruğuna sokucaz bakalım hayırlısı:))))))

Valla sırf chicco alıcam diye bu kadar uğraşamam, onlarda düzgün indirim yapsınlar. Piyasada aynı kalitede ürünleri daha ucuza alabiliyoruz, mothercare falan insan gibi indirim yapıyor.

aralık ayı depo satısı gerceklesmemıs chicco yu arayıp telefon numarası verın
telınize hangı gun kacda dıye gelsın

elimde krokiyle sabahın altısında taaa allahın gebzesine gidecem de,birbirini ezen bir mağaza dolu insan arasından itişe kakışa giyim alıcam da kasada 3saat sıra bekliycem..yuh yani değer mi bu rezilliğe,bu eziyete.chicco da giymeyiversin oğlum.

gebze organize sanayi içinde bir fabrika deposu burası ve sadece de giyim yok puset oyuncak biberon kremler vs hersey var yani sadece merak eden arkadaslar için yazdım (bende gittim birkac defa hiç randevu falan istemediler)

selam kızlar
25 ocak cuma günü chicconun depo satış günüydü mağaza değeri ile 3000 liralık alış veriş yapıp 800 lira ödedm insan ne alıcağını şaşırıyor gerçekten
hem oto koltuğu hem bebek arabası olan set 700 lirayken ben 300 liraya aldım.Biberonlar park yataklar tekstil ürünleri...
mutlaka takip edin derim ben
chicconun sitesine girip info adreslerine mail atıp ne zaman yapıcaklarını sordum ben ,ama sanırım telini kaydettirip kampanyalarda bilgilendirildiğimiz bir yerde varmış

merhaba bende cuma akşamı ordaydım hersey cok ucuzdu....ben tesadüfen aradım ve öğrendim acaba siz nerden öğrendiniz...bir dahaki sefer için gerekli olucak çünkü kayıt bırakılıcak olan müşteri telefonu da iptal edilmiş

kızlar bu ara mesaj bilgisi alan oldu mu. ben ulaşamadım müşteri hizmetleri cevap vermiyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bir sonraki indirim ne zaman acaba bileniniz var mı? Telefonla ulaşamıyorum hiç düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…