Doğuma Hazırlık Chicco i move

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

deryaekdi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
13
0
6
Balıkesir
Bursa e-bebek mağazasında kızımız için araba bakarken chicco i move modelinin indirimde olduğunu görünce dayanamadık ve aldık. ikili set fiyatı 1.048 TL. Süper bir araba.

merhaba. arabanın hiç bir dezavantajı yok mu?ben chicco mağazasında incelemiştim ve mağaza elemanı baya sıkıntı yaşamıştı tarif ederken,aparatları çevirme ve arabanın yönünü değiştirmeye çalışırken..

merhaba. bende chicco i-move aldım 3lü setini. çok rahat kullanıyorum her özelliğini. yön değiştirmesi felan çok pratik bi sıkıntı yaşamadım ben. size tanıtan elemanın bu konuda bilgis yokmuş sanıım daha önce denememiş. bende chicconun kendi mağazasından deneyerek aldım. elemanın tarifi daha akıcı oldu tabiiki baya bi deneme yapmış önceden bende ilk orda denedim ilk sefer için bile gayet kolay yaptım. hatta daha dün alışverişte kullandım. arabanın yönünü çevirmek tek ayak hareketine, kolunun yönünü çevirmekte tek el hareketine bakıyo.. hiç bir zorluğu yok..

Biz inceledik ve evde denemesini yaptık, kızımız Şubatta doğacak inşallah daha kullanmadık. Tabiki ilk denemede bazı sıkıntılar olabiliyor bilmediğimiz için ancak şu anda ne döndürmeyle nede katlama ile ilgili bir sıkıntımız yok. Araba çok kaliteli.

bende bu arabdan almayı düşünüyorum fakat indirimini takip etmek istiyorum.siz aldıgınızda yüzde kaç vardı uygun almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…