Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Chicco Proxima 0-18 kg oto koltuğu kullananlar var mı?

youngmom

Bebisim seni bekliyoruz..
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
591
3
46
Ankara
Chicco Proxima (0-18 kg) oto koltuğu kullananlar var mı? Memnun musunuz? Özellikle de, yenidoğan bebekler bu oto koltuklarında yatabiliyor mu? Tavsiye eder misiniz?

ben kullanıyorum memnunum, oturma yeri çukur gibi göründüğü için başta tereddüt etmiştim ama bebek anne karnındaki pozisyonu alıp rahat ediyormuş doktorda tavsiiye edince gönül rahatlığıyla devam ediyorum..tek sorun ağır olması...

ben kullanıyorum memnunum, oturma yeri çukur gibi göründüğü için başta tereddüt etmiştim ama bebek anne karnındaki pozisyonu alıp rahat ediyormuş doktorda tavsiiye edince gönül rahatlığıyla devam ediyorum..tek sorun ağır olması...

Oncelikle cevabin icin tesekkurler! Ben de almaya teredutluyum. Cunku yenidogan yatabilir mi blmiyorum. 0-9 kg alirsam da, belli bir sureden sonra yatamayacak. Arkadasimin 7,5 aylik bebegi 0-9' a sigamiyor simdi. Yeniden buyuk bir sey alacaklar. Bu kadar kisa bir sure icinde 0-9' luk almaya degmez. Ama 0-18 kglik olani cok daha uzun sure kullanabilir.
Size sorum su, kac aydan itibaren kullanmaya basladiniz bu 0-18 kg oto koltugunu? Baska sitelerdeki forumlarda 3,5-4 aydan sonra ancak kullanabildiklerini yazmislar.
Bir de, tek sorun agir olmasi demissiniz bu oto koltugu icin. Benim bildigim, zaten 0-18kg'lik olanlar tasinamiyor. Hep arabada duruyor. Magazadaki saticilar boyle soylemisti. Zaten 0-9 kg'lik gibi tasima sapi falan da yok. Siz agir olmasindan neyi kastettiniz?

Back
X