• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Chicco Urban mı Liteway Plus mı?

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Hafta sonu bu iki arabayı inceledim.
Urban:
Portbebe oluyor
Sürüşü çok keyifli
Çift Yönlü
Katlanırken puseti çıkartmak zorundayım (Bu durum temizlik açısından güzel)
Tek başıma kullanımı zor

Liteway Plus
ana kucağı ve baston tip
Ana kucağı çok ağır bebekle gene tek taşımak mümkün değil
Zaten arabam yok ana kucağına ekstra ihtiyacım yok.
ana kucağı sadece anneye dönük pusetken tek yönlü ön barı yok

Tecrübeli anneler sizin tercihiniz ne?

Casual in sonic modelini aldim ben uc aylik bebegim daha yeni karar verebildim araba secimi zor biraz tek kullanicagim icin hafif olmasi kolay acilip kapanmasi agirligi cok hosuma gitti .

ben üst iskelesi çıkan bir model istemiştim özellikle lite way i öneren olmuştu inceledim bana çok kullanışlı gelmedi casual cadillac aldım. çift yönlü olması güzel bebekle sürekli göz teması kurulabiliyor ilk 6 ay puset kullanıldığı için portbebe/araba kısmını ekstradan taşıma zorunluluğu yok. bu saydıklarına göre bence urban daha iyidir.

Merhaba. Ben de bu modelden almayı düşünüyorum da memnun kaldınız mı acaba?
Çok güzel bir araba ama cok hantaldı. Indir kaldır cok zor. Baston puset aldım mecburen, 7 aylık oğlum şuan. Urbanıda sattım çünkü evde olsada bagajda olsada çok yer kaplıyordu.

Ben de yakından görmemiştim. İnternette çok kullanışlı görünüyordu ama yakından bakınca cidden çok hantalmış. Ben de Chipolino Ritmo aldım. Hafif ve kullanışlı geldi. Henüz kullanmadım tabii ama inşAllah memnun kalırım.

chicco urban aldım kullanıyoruz çok kullanşlı ama dediğniz gibi çok kaba hafif değil

Ben de yakından görmemiştim. İnternette çok kullanışlı görünüyordu ama yakından bakınca cidden çok hantalmış. Ben de Chipolino Ritmo aldım. Hafif ve kullanışlı geldi. Henüz kullanmadım tabii ama inşAllah memnun kalırım.
ritmo nasıl? memnun musunuz?

Back
X