Chow Chow Hk. Bilgi

BabyPinkk

Easy come, easy go..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
1.129
1.754
83
Sevgili arkadaşlar merhaba ;

Eşimle bir süre çocuk düşünmüyoruz ve evimizi paylaşabilip, sevgi vericeğimiz hayatı boyunca bizim bir parçamız olsun çocuğumuz olduğunda ona pozitif enerji olacağını düşündüğümüz için köpek sahiplenmek istiyoruz. Evimiz 2 katlı ama çok büyük değil tercih edeceğimiz köpek cinsi ise chow chow (çin aslanı). Günahına girmemek adına önce bi araştırma yapmak istedim,arkadaşımızda var aynı cins ama o çatı katında bakıyor. Genel olarak evde bakılabilir mi ? Eğitimleri nasıl olur ? Tüğ dökme durumu vs Burda da sahip olanlar veya bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımlarını rica ederim.

tüy sorunu yaşarsınız.. böyle çekinceleriniz var ise almayın... sonuçta çok tüylü bir köpek tüy dökmemesini beklemek saçma olmaz mı? mevsim geçişlerinde çok zorlanırsınız...

tüy sorunu yaşarsınız.. böyle çekinceleriniz var ise almayın... sonuçta çok tüylü bir köpek tüy dökmemesini beklemek saçma olmaz mı? mevsim geçişlerinde çok zorlanırsınız...
Elbette tüğ döküyor olacak. Biz bile saç ve kıl döküyoruz bu bizim için problem değil bazı okuduğum bilgilerde topak topak şeklinde yazmıştı. Ona istinaden sordum, teşekkürler yanıt için.

Elbette tüğ döküyor olacak. Biz bile saç ve kıl döküyoruz bu bizim için problem değil bazı okuduğum bilgilerde topak topak şeklinde yazmıştı. Ona istinaden sordum, teşekkürler yanıt için.
rica ederim ama onların döktükleri tüyler çok bizim saçımız kılımız gibi olmuyor. dediğim gibi mevsim geçişlerinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. bundan kasıt tüy değişimi nedeni ile topak topak diye belirtiğiniz tabir gibi oluyor. tüyünden ziyade evde beslemek için çok uygun bir tür değil büyük bir ırk ve koruma iç güdüsü oldukça fazla. bahçeniz varsa ne ala ondan mutlusu olmaz diye düşünüyorum.

Aslında baya bi seviyorum Minie’nin yabancılara karşı hassasiyeti olmasına rağmen arkadaşımızın köpeğiyle çok iyi bir iletişimimiz var ondan chow chow diye tutturdum ama sadece terasımız var ve haklısınız sanırım mutsuz olsun istemem. Peki önerebiliceğiniz başka ırk var mı ? (Pomerian türleri dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…