CHP yöneticisinden ölüm tweeti

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.takvim.com.tr/siyaset/2015/08/09/chp-yoneticisinden-olum-tweeti
AK Parti binasına yapılan saldırının ardından CHP Gençlik Örgütü'nde yönetim kurulu üyesi bir kişinin "keşke bi iki itiniz geberseydi" diye tweet atması bazı CHP'lilerin gözlerini kan bürüdüğünü ortaya çıkardı.

• Yeşim Gündoğan, "Ak Parti İstanbul (AKP) duyduk saldırı olmuş.. gerçekten üzüldüm, boşa gitti, keşke bi iki itiniz geberseydi" diye tweet attı.

Yeşim Gündoğan, CHP'nin Ataşehir ilçesi Gençlik Örgütü'nde yönetim kurulu üyesi. Ayrıca Gündoğan, birkaç ay öncesine kadar Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin desteklediği Çağdaş Ses isimli internet sitesinde muhabirlik yapıyordu. Şu anda gazetenin künyesinde ismi bulunmayan Yeşim Gündoğan isimli Twitter kullanıcısı, dün akşam saatlerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen ve bir kişinin yaralanmasına neden olan silahlı saldırıyla ilgili skandal bir tweet attı.

CHP'li Gündoğan, "Ak Parti İstanbul (AKP) duyduk saldırı olmuş.. gerçekten üzüldüm, boşa gitti, keşke bi iki itiniz geberseydi" derken, çok sayıda tepki tweeti almasının ardından profilini gizlediği görüldü.

Gündoğan'ın muhabirlik yaptığı internet sitesinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yeğeni ve belediyenin Hukuk İşleri Müdür Yardımcısı Ali Rıza İlgezdi de internet sitesinin hukuk danışmanı olarak görev yapıyor.

http://www.takvim.com.tr/siyaset/2015/08/09/chp-yoneticisinden-olum-tweeti

1 milletvekili baska bir milletvekiline boyle derse vatandas sirf siyasi gorusu farkli diye kavgada eder saldirida planlar.. Yazik uzuluyorum ulkemize savas alanina dönüyor

Edit: milletvekili diye okudum oraya takmayin

Nasıl AKP'nin başındaki insanların yolsuzluklara karışması AKP'lilerin yolsuzluk yaptığı anlamına gelmezse, bir CHP'linin yaptığı saçmasapan bir yorumdan CHP'liler sorumlu olmaz. Haberi yapan başlıkta saçmalamış.

'CHP'lilerin gözünü kan bürüdüğü ortaya çıktı'
Nasıl zeka yoksunu bir başlık.

böyle düşünen kim olursa olsun benim gözümde hitlerden farkı yok.
iğrenç bir dil bu. kınıyorum . ve bu düşünce yapısının ister akp ister chp isterse mhpde olsun her zaman karşısında olacağım. yanlış varsa bunu söylemekten asla gocunmam..
ölüm bu kadar kolay ağza alınmamalı. nasıl böyle olduk inanılır gibi değil

bu ne ya! ne demek bu? hizipçilikten bu kadar mı karardı gözünüz, partiyle her ne bağı varsa anında bağı kesilmeli, ve açıkça kınanmalı. CHP halkı kin ve düşmanlığa tahrikten dava açar umarım Yişim Hanıma!

Bu ne bicim mahale agzi ile, cahil, ergen tweeti? Umarim ne görevi var ise derhal alinir o görevden. Evet akp ve Erdogan durmadan bu dil ile konusuyor fakat kötülüge, kötülük yapmak ile cevap verilmez. Insan kendi karakter ve seviyesini daima korumali.

Veeee bu kelimeleri kınıyorum... Veeee bu tarz söylemlerde bulunan tüm bakanlarida kiniyorummm

Bu kişi kimse partiden ihraç edilip sözleri dolayısıyla hem özür dilemeli, hemde yargılanmalı.
Madem demokrasi, hukuk, adalet diyoruz o zaman bunlar uygulanmalı, sırf sevmiyor ve siyasi görüşleri uymuyor diye kimse kimseye ölümü dileyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…