CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
chp_9588.jpg

Tekin, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve CHP Ankara Milletvekili Şenal Saruhan veGürsel Tekin, HDP Genel Merkezi'ne yönelik saldırı nedeniyle Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etti.

SALDIRININ YAPILDIĞI BİNAYI İNCELEDİ

Saldırının yapıldığı binayı inceleyip, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den bilgi alan Tekin, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke genelinde herkesi kaygılandıran bir gece yaşandığını ifade etti.

4_4986.jpg

CHP'den HDP'ye geçmiş olsun ziyareti VİDEO

"DEHŞETE KAPILDIK"
HDP'ye yapılan saldırıyı yerinde incelediklerini ve dehşete kapıldıklarını dile getiren Tekin, Ankara'nın göbeğinde parlamentoda grubu bulunan bir partiye böyle bir muamele yapılmasını çok kaygı verici bir sorun olarak değerlendirdiklerini vurguladı.

2_6759.jpg

SAĞDUYU ÇAĞRISI
Tekin, "Bundan sonra benzer olayların yaşanmaması için başta Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler olmak üzere, bütün siyasi partilerin daha sağduyulu davranması lazım" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümet yöneticilerinin bu olaylar karşısında detaylı bir araştırma yapması gerektiğini belirten Tekin, olayın gerekçelerinin, nasıl olduğunun araştırılması gerektiğini bildirdi.

3_1900_1.jpg

Sadece Ankara'daki değil, ülke genelindeki olayların çok iyi irdelenmesini isteyen Gürsel Tekin, bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

"KARDEŞLİĞİMİZİN BOZULMAMASI İÇİN.."
HDP yöneticilerine geçmiş olsun dileğinde bulunan Tekin, "Kardeşliğimizin, toplumsal barışımızın bozulmaması için hepimizin sağduyulu davranması gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Tekin, kendilerine, HDP yöneticilerine ve sivil toplum örgütlerine çok önemli görevler düştüğünü kaydetti.

3_8417.jpg

http://www.ensonhaber.com/chpden-hdpye-gecmis-olsun-ziyareti-2015-09-10.html

terorü destekleyen
ölen terorıstlere sehıtlerımız dıyen bı gruba zıyarete gıtmek nedır ya?

herkesın bırlık olup pkk ve yandaslarını karsılarına almaları gerekırken!

ınsanlık dersınden anlasalardı bunca tanınan haklardan anlarlardı zaten
bu oldu mu sımdı!!!

bir zamanlar imralıya heyet gönderen ,heyeti de bdplilerden seçen chpmiydi ?
chp geçmiş olsun ziyaretine gidince terörist ilan edilirse hiç şaşırmam .
Kimsenin öyle bir şey dediği yok zaten ancak bu harekette bu ortamda sizce ne kadar gerekli?
Şehit ailelerine taziye ye gidilse bence daha güzel.

terorü destekleyen
ölen terorıstlere sehıtlerımız dıyen bı gruba zıyarete gıtmek nedır ya?

herkesın bırlık olup pkk ve yandaslarını karsılarına almaları gerekırken!

ınsanlık dersınden anlasalardı bunca tanınan haklardan anlarlardı zaten
bu oldu mu sımdı!!!
Kimsenin öyle bir şey dediği yok zaten ancak bu harekette bu ortamda sizce ne kadar gerekli?
Şehit ailelerine taziye ye gidilse bence daha güzel.
Kesinlikle katılıyorum.

Niye gidiyorsun oraya..

Ata"mın kurduğu parti En Büyük TÜRKİYE
Elbirliği ile mahvettiler yazıklar olsun.
ağzınızı öpeyim evet ATAMIN kurduğu partiyi istiyorum benn..ama şunuda söylemeden geçemicemm pkkdan nefret etmek başka hdp binasına saldırmak başka o zaman ne farkımız kalırkii ziyarete gitmeleri bana abes gelmedi ama eğer samimi iseler .. sadece bir partiye yapılmaması gereken bir saldırıyı kınamaksa maksad o yüzden objektif bakışları doğru bencee..

ağzınızı öpeyim evet ATAMIN kurduğu partiyi istiyorum benn..ama şunuda söylemeden geçemicemm pkkdan nefret etmek başka hdp binasına saldırmak başka o zaman ne farkımız kalırkii ziyarete gitmeleri bana abes gelmedi ama eğer samimi iseler .. sadece bir partiye yapılmaması gereken bir saldırıyı kınamaksa maksad o yüzden objektif bakışları doğru bencee..

Bana göre gidilmemesi gerekiyordu,diyorum ya chp'liyim diye ama bazende böyle yerden yere vuruyorum partiyi..

selo mesru mudafaa gereklıdır yapın dıyor
adamların kökünü atese vermek gerek
maluum ulkenın mesru mudafası ;)
normalde sıddetı sıddetle cozemezsın katılıyorum
ama bunlar normal degıl zaten
çiyanlar tarla farelerı bocekler de tabıatın konunudur
fakat ıstıla ettıklerınde nasıl temızlenıyorlar :) oyle bırsey ıste

Tamam canım anlıyorum ancak bu insanlar (başka sıfat kullanıp terbiyemi bozmayım) kendilerine özerklik isteyen TC "ni bölmek için var gücüyle savaşan takımı.Şimdi söyle ne derece doğru bu hareket ?

şu anda bu kadar yürekler yanarken gidilmemeliydi

adamlar alenen destekliyor terörü

siz bunlara pöyküreceğinize hala erdoğana pöykürüyorsunuz

hayır amaç ne anlamıyorum

erdoğana kız tamam haklı tarflarında vardır-olabilir

amaa bu ne abi bu neee:KK34:

Back
X