CHP'den Suruç katliamı için şoke eden iddia: MİT biliyordu

Nesi komedi? Erdogan reis-i cumhurdur, devlet baskanidir, diyorsun da, Esad nedir sence? Sen Suriye halkinin kendi baskanlarina ne hissettigini onlardan daha iyi mi biliyorsun? Adamlar acikca Esad bize bakiyor diyorlar, militanlar gece vakti evimizi basip bizi kesiyor, Erdogan da onlari destekliyor, dune kadar iyiydi, biz ona ne yaptik? diyorlar, hangi kanitla bunu inkar ediyorsun? Biz Suriye halkiyiz, kanimizin son damlasina kadar savasiriz, ulkemizi terketmeyiz diyorlar, Suriyeden Turkiyeye kacanlar hirsizlar, teroristler ve uyusturucu kacakcilari, mafya olanlardir diyorlar, sen onlardan iyi mi taniyorsun gelenleri? Bizden de Irak daglarina kacanlar PKKlilardir, onlari bilirsin ama.. Hani dis ulkelerce yillarca ozgurluk savasicilari diye tabir edilenlerden, desteklenenlerden bahsediyorum.. 7 farki bulur musun? Koydugum ikinci videoda sinirlarimizin hali ve girip cikanlar, erdogana tesekkur edenlerin kim olduklari da belli zaten.

Yag kuyrugu seker kuyrugu gibi sacmaliklara girmeyecegim, konumuzu basortusune getirdigine gore senin de Erdogan hayranliginin sebebi belli oldu, en basindan soylese idin bu kadar yazmana da gerek yoktu, herkes seni cok daha iyi anlardi..:KK53:
Yok artik.esedin kendi halkini hatta kendi mezhebinden olmayani katlettigini kabul etmemek chp aski ve erdogan.dusmanligindan bir zihin tutulmasi olsa gerek.

Yok artik.esedin kendi halkini hatta kendi mezhebinden olmayani katlettigini kabul etmemek chp aski ve erdogan.dusmanligindan bir zihin tutulmasi olsa gerek.
Haberleri takip ediyor musun bilmiyorum. Suriyeden ilk katliam haberleri gelmeye basladiginda sokaklarda zincire baglanmis iskence edilen, kesilen oldurulen knlar icinde cocuk resimleri, Alevilere uygulanan siddet ve soykirimi haberleri yayinlaniyordu. Esad ulkedeki Alevi kesimin bugune dek huzur ve guven icinde yasamasini saglamis bir Arap Alevisidir. Suriye'de hergun onlarca alevinin evleri yakiliyor, olduruluyorlar. Kendilerine Ozgur Suriye Ordusu OSO adini takmis Suriyeli Sunni militanlar tarafindan.. Hani tirlarla silah tasidigimiz, desteklemek icin sinirlarimizi yol gecen hanina cevirdigimiz militanlar.. Bize, daha dogrusu Tayyip ve AKP hukumetine tek sevimli gelen yanlari sunni olmalari..
allahin-hukmune-gore-kafa-kesiyor-birader-F974-3DAD-F727.jpg

CHP dis politikalarimizi degistirme sartini bu yuzden koyuyor, ama dinleyen kim? Ille de destekleyecegiz bu eli kandan cikmayan cocuk katillerini.. Cunki Sunniler.. Sunni deyince akan sular durur.

Benim yazdığım mesajla İslamın ne alakası var ya?Yazacak doğru ve gerçek bi cevabın varsa yaz,yoksa holiganlığın da lüzumu yok.
Yağ-şeker kuyruğu ikinci dünya savaşı zamanındaydı.Bütün Avrupa açlıktan kırılıyordu.Biz savaşa girmedik ama her ihitmale karşın önlemler aldık.Bu yüzden kaynaklarımız sınırlıydı.Yani bunun herhangi bir partiyle filan alakası yok,kapiş?

Kapiş mi? Birazcık seviyeyi yükseltin tekrar görüşelim. Measselam.

Haberleri takip ediyor musun bilmiyorum. Suriyeden ilk katliam haberleri gelmeye basladiginda sokaklarda zincire baglanmis iskence edilen, kesilen oldurulen knlar icinde cocuk resimleri, Alevilere uygulanan siddet ve soykirimi haberleri yayinlaniyordu. Esad ulkedeki Alevi kesimin bugune dek huzur ve guven icinde yasamasini saglamis bir Arap Alevisidir. Suriye'de hergun onlarca alevinin evleri yakiliyor, olduruluyorlar. Kendilerine Ozgur Suriye Ordusu OSO adini takmis Suriyeli Sunni militanlar tarafindan.. Hani tirlarla silah tasidigimiz, desteklemek icin sinirlarimizi yol gecen hanina cevirdigimiz militanlar.. Bize, daha dogrusu Tayyip ve AKP hukumetine tek sevimli gelen yanlari sunni olmalari..
allahin-hukmune-gore-kafa-kesiyor-birader-F974-3DAD-F727.jpg

CHP dis politikalarimizi degistirme sartini bu yuzden koyuyor, ama dinleyen kim? Ille de destekleyecegiz bu eli kandan cikmayan cocuk katillerini.. Cunki Sunniler.. Sunni deyince akan sular durur.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama duramıyorum. Sünniliğe karşı sempati Akp'den değil Türkiye'nin mevcut mezhep çoğunluğuna göre oluşmuştur. Diyanet İşleri'nin kuruluş tarihine bir giderseniz göreceksiniz zaten. Mezheplerin zaten olma zorunluluğu yoktur ki illa sünni diye tutturulsun. Propagandanın lüzumu yok. Ayrıca o Tayyip diye saygısızca konuştuğun kişi milli irade ile seçilmiştir. Ama siz hep milli iradeyi küçümsersiniz insan yerine koymazsınız değil mi? O zaman da böyle başa geçemezsiniz. İdeolojilerinizi bir kenara bırakın artık.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama duramıyorum. Sünniliğe karşı sempati Akp'den değil Türkiye'nin mevcut mezhep çoğunluğuna göre oluşmuştur. Diyanet İşleri'nin kuruluş tarihine bir giderseniz göreceksiniz zaten. Mezheplerin zaten olma zorunluluğu yoktur ki illa sünni diye tutturulsun. Propagandanın lüzumu yok. Ayrıca o Tayyip diye saygısızca konuştuğun kişi milli irade ile seçilmiştir. Ama siz hep milli iradeyi küçümsersiniz insan yerine koymazsınız değil mi? O zaman da böyle başa geçemezsiniz. İdeolojilerinizi bir kenara bırakın artık.
Bu mesajdan anladigin bu mu? Asil ideolojilerin ugruna kandirilan sen olmayasin? Turkiyenin komsu ulkedeki isyancilari, katilleri desteklemek icin hic bir mantikli gerekcesi olamaz.

Suriye savaşı haberlerle başlamadı bence. O haber sebeb mıdır sonuçmudur
Babası olacak sahsiyet ve arkadaşı darbelerle yönetimi ele geçirmiş ve kendinden olmayanları hem yönetimden hem ordudan uzaklaştırmıştır.Yıllarca surecek olan hala da oglunun surdurdugu diktatörlüğe halkın başkaldırması hak degilmidir.
Ki sunniler %75aleviler%10 luk bir grubu oluşturmaktadır.
Bende buraya sarin gazıyla nefes alamayan bebeklerin video yada foto larını koyayım madem.

Suriye savaşı haberlerle başlamadı bence. O haber sebeb mıdır sonuçmudur
Babası olacak sahsiyet ve arkadaşı darbelerle yönetimi ele geçirmiş ve kendinden olmayanları hem yönetimden hem ordudan uzaklaştırmıştır.Yıllarca surecek olan hala da oglunun surdurdugu diktatörlüğe halkın başkaldırması hak degilmidir.
Ki sunniler %75aleviler%10 luk bir grubu oluşturmaktadır.
Bende buraya sarin gazıyla nefes alamayan bebeklerin video yada foto larını koyayım madem.
Valla bugun durum bu. Alevi cocuklari iskencelerle katlediliyor, Alevilerin evleri basiliyor, isyerleri kamyonlari atese veriliyor, kelleleri kesiliyor. Azinlik olmalari karsi tarafa bunu yapma hakki vermez. Turkiyeye de bu katliami destekleme hakki vermedigi gibi..Masum halkin, cocuklarin gunahi ne? Alevi olmalari mi? Bu katliami yalan yanlis soylemlerle Esadin ustune atip canilere destek vermenin mantigi bu mu? Sunniler daha kalabalik, o zaman butun Alevilere olum!:KK62:

Ben zaten İlahiyatçıyım o sizin dedikleriniz için kaç yıldır emek verdim. Şurada bildiğiniz üç şey bir de dinden konuşuyorsunuz. Daha Kur'an nedir bilmiyorsunuz yazık size. Allah hidayet etsin inşallah ne diyeyim. Sizin de suçunuz değil gerçi. En'am suresinde Kur'anın nasıl da açık indirildiğinden bahseder. Kur'anda kapalı birkaç meseledir hurufu mukatta ile başlayan sureler vesaire. Kapanma ile ilgili emir açıktır. Lakin siz işinize geldiğiniz gibi onu da tevil etmişsiniz. Haşa rabbime sığınırım bu denli rahatlıktan. Rabbim sizin gibilerin sayısını azaltın. İmanlı gerçekten İslamın şuurundan nesiller getirsin amin. Ha bir de bilgili. Nesiniz bankacı,mühendis ya da öğretmen mi? İşi ehline bırakacakın biraz da. Hadi kalın sağlıcakla.

Eğer Allah dileseydi, elbette onları hidayet üzere toplardı. O hâlde, sakın cahillerden olma. En'am 35
Vallahi size sadece guldum. Bir de benim icin dua etmissiniz asil umarim siz azicik uyanirsiniz. Asil sizin hic bir seyden haberiniz yok. Kapalilik net bir durum degildir. Buna ancak sizin gibi belli durumlari reddedenler net der. Sirf bu yuzden bile sizinle tartisamayiz:)

Bu arada cok merak ediyorsaniz meslegimi profilime bakin bir zahmet. Bir de bana degil oturun kendinize dua edin.

Valla bugun durum bu. Alevi cocuklari iskencelerle katlediliyor, Alevilerin evleri basiliyor, isyerleri kamyonlari atese veriliyor, kelleleri kesiliyor. Azinlik olmalari karsi tarafa bunu yapma hakki vermez. Turkiyeye de bu katliami destekleme hakki vermedigi gibi..Masum halkin, cocuklarin gunahi ne? Alevi olmalari mi? Bu katliami yalan yanlis soylemlerle Esadin ustune atip canilere destek vermenin mantigi bu mu? Sunniler daha kalabalik, o zaman butun Alevilere olum!:KK62:
Ben alevilere olum mu dedim.
Adamlar diktator diyorum.duyuyormusunuz babasi humusta 40 bin masum insani oldurdu kayitlara katil hafiz diye gecti oglu babasinin zulmunu 4 e katladi ve siz bunu savunuyorsunuz.
Orada yillardir ozgurluk isteyen bir halk var alevide dahildir buna sunniside.
Ama disguclerin adami esed.mezhep uzerinden yok etmeye kalkiyor bir halki ve sizde bunu savunuyorsunuz.Şasirmadim neden cunki darbeyle geleni ancak darbelerle iktidar olmaya calisan savunur.chp lisiniz demi.

Back
X