CHP'li Başkandan Görme Engelli Sunucuya Çirkin Hareket

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.624
8.625
358
İstanbul
CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün görme engelli sunucuya yaptığı hareket tepki çekti.
CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün 3 aralık dünya engelliler gününde belediyenin düzenlediği “Dünya Engelliler Günü Şenliği” etkinliğinde gözleri görmeyen sunucuya samimiyetin dozunu kaçırarak şiddetli bir şekilde vurması tepki çekti.

Başkan Altınok Öz, görme engelli sunucuya önce arkadan başına tokatla vuruyor. Görme engelli sunucu arkasına dönüp bir el arıyor, sonrasında ise ikinci tokatı yüzüne alıyor.

http://www.haksozhaber.net/chpli-baskandan-gorme-engelli-sunucuya-cirkin-hareket-54830h.htm

Son düzenleme:
Şimdi samimiyetten mi yapılmış? Nasıl bir samimiyet anlayışı varsa artık, yok şaka yaptı denecekse şakanında bir adabı vardır:KK12:
Velhasılı kelam nerden tutsan elinde kalır cinsten bir haber, sonradan çevirip öyleydi böyleydi denecek birşeyde değil, birde adamın yüzüne vurmuş, la havle vela kuvvete:KK20:

valla başta yalan haber sandım,bikaç siteden bakındım.şaka gibi desem,yok şaka bile olacak cinsten değil böylesi...engelli bir insana vurmak nedir yaa,şaka anlayışına şeyettiğim...bu duruma "nedir bu engellilerin çektiği" değil,nedir bu rezillik denir.

Ayrıca sitede aynı haber bile birden fazla açılıyorken,ben bu haberi tamda bu başlıkla yeni bir konu şeklinde özellikle açmak istedim :KK66:

İnsanların özürleri üzerinden şaka yaptığını sanmak ?
Çok ayıp cidden densiz .

bu adamdan böyle tavır beklemezdim ilginç geldi çünkü kibar birisi gibi duruyordu demek ki dangalağın tekiymiş ..yzıklar olsun

Agzi acik baktim, bu nasil birsey anlamadim! :KK57: Bide bu sahis belediye baskani!! Yaziklar olsun ona! O zavalli adam orda dönüp tutunacak bir el ariyor ya, icim sizladi :(

Umarim en kisa zamanda isinden olur diyecem de, böylesi bir salak adam belediye baskani olmussa, artik o koltuga yapisik kalir :(

kesin almıştır alkolü ondan sonrada işte sonuç.

Back
X