Bunu mu anladınız şimdi cümlemden? Ayrıca alıntı yaparsanız daha iyi anlarım. Benim demek istediğimin özeti inenleri affetmek de yanlıştı. Şu durumda olsaydı o zaman büyük çoğunluğu inmezdi hepsi aynı bunların diyorumDağdan inen pişmandır, hali hazırda askere pusu kurup,mayın döşemiyordur.
Ne yapalım,onlar vurup kırıp şehit etmeye ,çocukları yetim bırakmaya devam ederken biz nazikçe yargılamaya mı davet edelim ?
Ayrıca saldırı yapan asker,saldırıyla karşı karşıya kalan zavallı terörist öyle mi ?
Bunu mu anladınız şimdi cümlemden? Ayrıca alıntı yaparsanız daha iyi anlarım. Benim demek istediğimin özeti inenleri affetmek de yanlıştı. Şu durumda olsaydı o zaman büyük çoğunluğu inmezdi hepsi aynı bunların diyorum
Hayır son sorum vekileydi aslında :)
Dağdan inip suça karışmış olanlar zaten yargılanıyor affedilmiyor yani.Şehirde yakalanan teröristler de vurulup öldürülmüyor,yine yargılanıyorlar zaten...Dağdan inen suça bulaşmamış adama tekrar dağa çıkmasın diye iş vermek kötü birşey değil...Ama orda hali hazırda süren bir terör varken,hemen her gün şehit haberi geliyorken "saldırılmasın,yargılansınlar" demek çok tuhaf...Burada "saldırı" kelimesinin kullanılması bile çok yanlış.Orada bir saldırı varsa bunu yapan teröristlerdir Pkk.dır,askerin yaptığı daha fazla şehit vermeyelim diye düzenlenen operasyondur. Öyle bir imaj veriliyorki asker durduk yerde gidip adam öldürüyor , masumlara saldırıyor sanki.
Habur'da teröristleri davul zurnayla karşılayan dedem miydi?Yargılanmayı geçin,şehre inip meclise bile sokmadılar mı?Chp en azından yargılanmalarını istiyor
Hayır son sorum vekileydi aslında :)
Dağdan inip suça karışmış olanlar zaten yargılanıyor affedilmiyor yani.Şehirde yakalanan teröristler de vurulup öldürülmüyor,yine yargılanıyorlar zaten...Dağdan inen suça bulaşmamış adama tekrar dağa çıkmasın diye iş vermek kötü birşey değil...Ama orda hali hazırda süren bir terör varken,hemen her gün şehit haberi geliyorken "saldırılmasın,yargılansınlar" demek çok tuhaf...Burada "saldırı" kelimesinin kullanılması bile çok yanlış.Orada bir saldırı varsa bunu yapan teröristlerdir Pkk.dır,askerin yaptığı daha fazla şehit vermeyelim diye düzenlenen operasyondur. Öyle bir imaj veriliyorki asker durduk yerde gidip adam öldürüyor , masumlara saldırıyor sanki.
Ben de benim yazdıklarıma değil,konuya yorum yapmanı umuyorumBarış ve savaş arasindaki farkı idrak edebilmeni umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?