cicek desenlerim :)

inş hayallerindeki gibi bi evin olur canım her şeyin çok güzel Allah ağız tadıyla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş

Güzel çeyiz, Çok beğendim çiçek çiçek :) güle güle kullan. Hayırlı olsun.

canım benim hepsini çok beğendim güle güle kullan çiçeklerini

Hepsi de çok güzeller ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah.Hepsi birbirinden şık ve güzeller

canım hayırlı olsun ceyızın cok guzeller salata kurutucunla kabını nereden ve kaca aldın cok hoslar

Canım hepsine bayıldım, güzel günlerde kullan inşallah
Çeyizlerinin temasını belirlemiş olman çok güzel ben de yoğunluk olarak pembe ve güllü desenli şeyleri almaya gayret gösteriyorum

denizcim nerelerdesin sen yahu sonunda çeyiz sayfasına dönebildin canım çeyizlerinin hepside güzel cıvıl cıvıl aşkla kullan canım

denizcim nerelerdesin sen yahu sonunda çeyiz sayfasına dönebildin canım çeyizlerinin hepside güzel cıvıl cıvıl aşkla kullan canım

canım hayırlı olsun ceyızın cok guzeller salata kurutucunla kabını nereden ve kaca aldın cok hoslar

tesekkur ederim kizlar begenmenize cok sevindim evet cupcake aski yasiyan cok kizlar var bende cicek desenleriyle ask yasiyorum yorum yazan arkadaslarin hepsinin ceyizini yakindan takip ediyorum psikologozlem seninde ceyizlerin cok guzel

tefalden almistim canim 13-15 tl arasinda birsey toplu alisveris yaptigim icin tam net fiyatini hatirlamiyorum indirim var suanda degerlendirebilirsin

kansucum sorma ya neler geldi basimiza o yuzden cok alisveris yapma sansim olmadi bundan sonrasi icin artik iyi gunler dileyim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…