- Konu Sahibi balkonkusu
-
Asla cıkmıyor bılgısızlıgıme geldı aldım bır tanesıde mı çıkmaz çıkmadııı ne yaptıysam çıkmadı alma
Çiçegin ısmını bılmıyorum gorursem hatırlarım yabancı bı ısmı vardı benımde bahçem var yazın sonunda parklardan bahçelerden kuruyan çiçeklerden alıyorum tohumu öyle yapın butun çiçeklerimi fideden yetıstırdım çıktı aama o çıkmadı bır tnesı bile
ne kadar özenmiştim anlatamm .parklarda gördüğüm çiçeklerden de denedim ama çıkmadı ..peki illa o marka değil ama başka paketlerde çiçek tohumları oluyo onlar çıkarmıki.hiç almadım.almak istiyodum.
yeni evimizin büyük bir bahçesi var orda kullanmak istiyorum .
Yanı çıkanlar oluyor cnm bendekiler kahkaha çiçegi kedı tırnagı mor bır çiçek (adını bilmiyorum) feslegen sardunyalar dekor amaçlı yapraklı cıcekler sarı açan bır çiçek vede ırı papatyalar var dılersen az az gönderebılırım sana tohumdan
Yanı çıkanlar oluyor cnm bendekiler kahkaha çiçegi kedı tırnagı mor bır çiçek (adını bilmiyorum) feslegen sardunyalar dekor amaçlı yapraklı cıcekler sarı açan bır çiçek vede ırı papatyalar var dılersen az az gönderebılırım sana tohumdan
merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar bn balkonumda çiçek bakıyorum bi kaç çiçeğim var ancak nette dolaşırken bir marka var isim varmem dorumu bilmiyorum ama zengarden diye çiçek tohumları ve çiçekleri var hiç tohum alıp kulananınız varmı gerçekten çıkıyomu resimdeki gibi.yardımcı olursanız sevinirim.