Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani sonucta sevgiliniz cicek almis mi almis, bu mutlu olmak icin yeter de artar bir sebep, cicekcinin yaptigina bir care yok, onun sucu hatasi buyuk ama yapacak birsey yok artik, bosver.
Aynı şey benimde başıma geldi cnm ve çok bilindik bir çiçek sitesinden.Sabahtan beri bekledim taa akşam 9 da geldi.Anlıyorum yani seni bi de üstüne çiçekler o vaziyette gelmişse iyice kötü olmuşundur.İyi tarafından bak cnm düşünmüş sevgilin romantik bi şi yapmış bir çiçekçi için canınızı sıkmayın.
Resmen dolandiricilik bu yaptigi o cicekcinin.
Nasilsa bahanem var evde degiller deyip cicegi
iki kere satarim demis. Bakin o yuzden notuda hazirlamamiS
Bence kesinlikle sikayet edin
erkek arkadaşım sakın bişey söyleme sinirimden ölüyorum sana bi laf ederse dayanamam cıkar gelirim falan dedi . baktım adam da ters bişey de diyemedim . keşke bu ne böyle poşete basıp mahvetmişsiniz deseydim ya da notum nerde diyeilseydim içimde kaldı .