Çiçekle pastayla gelmiş, yalvarmış..ama ailesinden gizli hey Allahım

Canım o parayı babasına yedirecekti. En azından sizin rizkiniz gazinolara gitmedi. Hem nafakayi hem de babasının borcunu odesin de görsün. Onlar kazandı falan diye düşünmeyin. "Kurtuldum" diye sevinin. İlla ki içiniz buruktur. Zamanla geçer inşallah. Allah gönlünüze göre versin.
Amin cümlemize içinde bana da inşallah

benim de boşanacağını duyan arkadaşlarım kaynanan mi kazandı dediler bir an anlayamadım ben zaten savaşmıyordum ki sadece değer görmek umursanmakti amacım hep kendimi kaynanamın kuması gibi hisettim o öyle hissettirdi.
Simdi gittim varsın kazanmış olsun mahkemede bile x eş ile göz göze gelmiyorum ama x kaynana ile geliyorum nefret ve kin dolu istedigi buydu ama yine mutlu olmamış anlaşılan...
Hayat kısa anlamıyorum ki neyi paylaşamıyoruz da böyle oluyor insanları sevmek bu kadar zor olmasa gerek...

Demi ya mutlu olmak huzurlu olmak varken. Coculugunun cocugunun neden yivasini yikiyorsun. Ortak arkadaslarda x esin cok kotu konusrken bile titrer olmus yakinda intihar eder o diyorlar. Bende hakkinda hayirlisi olsun elbet o da mutlu oolur diyorum ama icimden beter olsun demek geciyor.

Back