dyguu1 Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 130 1 16 İzmir 22 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #1 Cici bebeyle kilo alanlar ne kadar surede aldi nasil aldi ? Baska bisi yaptilar mi ?
Tassel Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 223 12 38 23 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #2 canım şekerli yoğurt yatmadan falan ye.gerçekten kilo aldırdı bana..
dyguu1 Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 130 1 16 İzmir 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #3 Tassel .!.: canım şekerli yoğurt yatmadan falan ye.gerçekten kilo aldırdı bana.. Genişletmek için tıkla... Kac kilo aldin ne kadar surede canim ? Severim sekerli yogurt deniycem
Tassel .!.: canım şekerli yoğurt yatmadan falan ye.gerçekten kilo aldırdı bana.. Genişletmek için tıkla... Kac kilo aldin ne kadar surede canim ? Severim sekerli yogurt deniycem
Tassel Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 223 12 38 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #4 dyguu1 .!.: Kac kilo aldin ne kadar surede canim ? Severim sekerli yogurt deniycem Genişletmek için tıkla... canım ben kilo almak için yememiştim ama aldırdığı için yemeyi bıraktığımı hatırlıyorum bir ayda 2 kiloya yakın alırsın diye düşünüyorum :44:
dyguu1 .!.: Kac kilo aldin ne kadar surede canim ? Severim sekerli yogurt deniycem Genişletmek için tıkla... canım ben kilo almak için yememiştim ama aldırdığı için yemeyi bıraktığımı hatırlıyorum bir ayda 2 kiloya yakın alırsın diye düşünüyorum :44:
dyguu1 Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 130 1 16 İzmir 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #5 Tassel .!.: canım ben kilo almak için yememiştim ama aldırdığı için yemeyi bıraktığımı hatırlıyorum bir ayda 2 kiloya yakın alırsın diye düşünüyorum :44: Genişletmek için tıkla... Hmm anladim canim severim ben ekmekle birlikte yerim hatta :)) tesekkur ederim yotumlarin icin :-*
Tassel .!.: canım ben kilo almak için yememiştim ama aldırdığı için yemeyi bıraktığımı hatırlıyorum bir ayda 2 kiloya yakın alırsın diye düşünüyorum :44: Genişletmek için tıkla... Hmm anladim canim severim ben ekmekle birlikte yerim hatta :)) tesekkur ederim yotumlarin icin :-*
Tassel Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 223 12 38 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #6 dyguu1 .!.: Hmm anladim canim severim ben ekmekle birlikte yerim hatta :)) tesekkur ederim yotumlarin icin :-* Genişletmek için tıkla... rica ederim canım umarım istediğin kiloya kavuşursun
dyguu1 .!.: Hmm anladim canim severim ben ekmekle birlikte yerim hatta :)) tesekkur ederim yotumlarin icin :-* Genişletmek için tıkla... rica ederim canım umarım istediğin kiloya kavuşursun
dyguu1 Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2014 130 1 16 İzmir 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dyguu1 #7 Tassel .!.: rica ederim canım umarım istediğin kiloya kavuşursun Genişletmek için tıkla... İnsallah canim insallah
Tassel .!.: rica ederim canım umarım istediğin kiloya kavuşursun Genişletmek için tıkla... İnsallah canim insallah