- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133

Kaynım geçen ay sözlndi biz farklı bir şehirde yaşadığımız için katılamadık ama bi kaç kez kızla telefonda konuştum çok tatlı samimi biri gibiydi
Bayram için eşimin memleketine geldik. Kaynımda yenge nişanlım seninle bir an evvel tanışmak istiyor dedi. bend o zaman birlikte dısari cikalim tanismis oluruz
dedim. Kız olmaz ben evimde ağrlamak isterim yemege gelin demiş kayınvalidem de gidin kızım iyi olur kaynaşırsınız dedi.
Neyse eşim ben kaynım gittik. Çok iyi
karşıladılar sanki yıllardır bizi tanıyormuşçasına samimiydiler. Yemekler
yendi kızın annesi biz bayanlar diğer odaya gçelim isterseniz dedi tamam dedim geçtik.
Sonra bana nişanda sana ne aldılar. Kayınvalidenle aran nasıl? Falan gibi
sorular sormaya başladılar. Bend ilk defa gördüğüm insanlarla kayınvalidemin
dedikodusunu yapacak degilim ya Allah
razı olsun iyi falan dedim eltim bizim kaynana cimri ama demi dedi bana ben sonra konuyu kapattim
Daha sonra çeyiz muhabbeti başladı. Cici eltim diktirdiği pike takımlarını getirdi nasıl olmuş bak diye. Beyaz pikenin birinde leke
vardı. Eltim annesine anne ne olmuş buraya dedi annesi de ben yazarken bile utanıyorum akşam babanla s...kiştk onun
lekesi dedi. Ben şaşırsım kaldım onlar
gülüştüler. Sonra annesi ne olacak sandık lekesidir dedi. Ama ben o an bir soğudum.
Nasıl insanlar bunlar diye
Önce kayınvalidemle ilgili laf almaya çalıştılar ardından da bu olay. Açıkçası kafam karıştı. Acaba kayınvalideme anlatsam mı dedim annemde anlatırsın sonra onlar iyi olur sen kötü olursun boşver dedi ama ben kaynım adına üzüldüm iyi biri sonuçta hatta kayınvalideme de üzüldüm arada sinir olsam da asla böyle seviywsiz
konuşmaz ahlaklı kadındır.
Çok uzattım konuyu ama sorum şu. Ben
eltime karşı nasıl davranmalıyım. Bugün gelir muhakkak. Kayınvalidemle de arasi
cok iyiymiş normalde. Bir de bunu birilerine anlatmalı mıyım sizce?