cici kasım anneleri

35 gunluguz..dogdugundan beri mamayla besliyorum kızımı...sutumu sağmak için makine kiraladım...tabii makine bebeğin emmesi gibi olmuyor...sutum azaldı...sut artırıcı neler denemedimki...eczaneye hiç abartmıyorum 450 lira harcamışımdır...hermarka gogus uçlarından denedim belki tutar diye..ne duyduysam aldım...cok zor bir süreç...herkes bir laf söyledi ama yapacak bir şey yok..şimdide olan sütümde gitti sıkıntıdan ..ama cok sukur kızım cok iyi...kontrolde doktorumuz gelişimi cok güzel dedi...iyiki mamayı yiyor onuda yemese ne yapardım...ama ben hiç vazgeçmedim..hala gogsumu veriyorum..bir ikide olsa çekip bırakıyor..bazen 5 dakika ağzında tutmasına bile seviniyorum...insanları dert etme..cunku nerdeyse insanı begine düşman edecekler...ilk zamanlar neden emmiyor diye nerdeyse doğum yaptığıma pişman olcaktım..mamayla büyüyen bir cok insan var..hatta eskiden mamayı bulamayıp yeni doğan bebeklere neler verirlermiş..raabim sağlık afiyet versin..mamayı alamıayanlarda var..cok sukur en iyi mama hangisi ne duysak deniyoruz...ben vazgeçmedim..sende geçme..herseyi dene sutun artırmak için...2 aylık olup 2 aydan sonrabile meme tutan bebekler var..yeterki sutumuz kesilmesin...

Back